incitanemtuana
Daimi Üye
özenle hazirladigimiz kahvalti menülerimizi burdan paylasmaya ne dersiniz?
SÖYLEKI FARKLI SEKILLERDE SUNDUGUMUZ LEZZETLERIMIZI
BIRBIRIMIZE FIKIRDE OLUR HEM
ben öncelikle netten buldugum bir resmi eklicem yapilisiyla
umarim hosunuza gider canlarim
Kahvaltının sağlık üzerindeki olumlu etkilerini hepimiz biliyoruz. Uzmanlar günün en önemli öğünü olduğunu, bu yüzden güne iyi bir kahvaltıyla başlanması gerektiğini sıklıkla belirtirler
- Jambon Rulolar: Krem peynire maydanoz kıyıp karıştırın. Bunu jambon yada salamın üzerine yayın ve rulo yapın. Buzdolabında bekletip dilimleyin.
-Kızartma Peynir: Tuzsuz taze peyniri ıslatın, her tarafını mısır ununa bulayın. Tavada tereyağını eritin ve peynirin iki yüzü kızarıncaya kadar pişirin.
-Çeşnili Tereyağı: Tereyağını oda sıcaklığında bekletin. Yumuşayınca içine kıyılmış maydanoz, pul biber, sarımsak, tuz ekleyip karıştırın. Şekilli buz kalıplarına doldurup buzdolabında bir süre bekletin.
***Tereyağına reçel karıştırıp yine buz kalıparında şekillendirerek farklı bir çeşit de oluşturabilirsiniz.
-Şekilli Küçük Tost: Tostu pişirdikten sonra kurabiye kalıbıyla şekillendirin.
ALINTI
SÖYLEKI FARKLI SEKILLERDE SUNDUGUMUZ LEZZETLERIMIZI
BIRBIRIMIZE FIKIRDE OLUR HEM
ben öncelikle netten buldugum bir resmi eklicem yapilisiyla
umarim hosunuza gider canlarim
Kahvaltının sağlık üzerindeki olumlu etkilerini hepimiz biliyoruz. Uzmanlar günün en önemli öğünü olduğunu, bu yüzden güne iyi bir kahvaltıyla başlanması gerektiğini sıklıkla belirtirler
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
- Jambon Rulolar: Krem peynire maydanoz kıyıp karıştırın. Bunu jambon yada salamın üzerine yayın ve rulo yapın. Buzdolabında bekletip dilimleyin.
-Kızartma Peynir: Tuzsuz taze peyniri ıslatın, her tarafını mısır ununa bulayın. Tavada tereyağını eritin ve peynirin iki yüzü kızarıncaya kadar pişirin.
-Çeşnili Tereyağı: Tereyağını oda sıcaklığında bekletin. Yumuşayınca içine kıyılmış maydanoz, pul biber, sarımsak, tuz ekleyip karıştırın. Şekilli buz kalıplarına doldurup buzdolabında bir süre bekletin.
***Tereyağına reçel karıştırıp yine buz kalıparında şekillendirerek farklı bir çeşit de oluşturabilirsiniz.
-Şekilli Küçük Tost: Tostu pişirdikten sonra kurabiye kalıbıyla şekillendirin.
ALINTI