guzelcem (38) nice mutlu yıllara cnm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
birthday_small.gif
guzelcem (38)
cnm nice mutlu huzurlu sevgi dolu yıllara -hmm

candleshappybirthdayeo1.jpg

dogumgunu273wo1ak7mb0gxzb6.gif

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Mutlu yıllar canım -hmm

Sevdiklerinle bir ömür boyu güzel bir hayat geçirmeni temenni ederim. :eek:

G

guzelcem

Misafir
:eek::):eek::):eek::)canlarımmmmmm benim sağolun varolun hatırlamanız beni inanın çok çok mutlu etdi :eek: ALLAH RAZI OLSUN mucuks sizlere aldığım en güzel hediye sizler oldunuz hep mutlu olun canlarımmm:eek::eek::eek::eek::eek:

sunay

Daimi Üye
Tepki
2.121
iyiki doğdun güzelcem sevdiklerinle mutlu huzurlu sağlıklı seneler geçirmen dileğiyle:eek:

G

guzelcem

Misafir
:eek::eek::eek:kumrularım benim çok mutlu etdiniz beni:) ALLAHIMDA SZİLERİ MUTLU ETSİN.

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
iyiki doğdun güzelcem iyiki varsın doğum günün kutlu olsun canım sağlıklı mutlu bir hayat dileğiyle sevgiler bitanem:eek::eek::eek::eek:

G

guzelcem

Misafir
:eek::eek::eek:Canlarım benim kumrularım iyilik vefalı meleklerim benim çok mutlu etdiniz beni:iloveyou::iloveyou::iloveyou:sizlerin insanlığınızı çok seviyorum hep mutlu olun huzurlu kalın:eek:ALLAHIMA EMANETSİNİZ:rose::rose:

G

guzelcem

Misafir
Eşim bu sabah doğum günüm yaş pastamın siparişini vermiş sağolsun kendim yapamadım dün sabah vahim birşey yaşadım oğluşumu uyutmuşdum dün internete bu forumda vakit geçirirken oğlumun ağlayışını duydum bende nasıl koştum yatak odasına yatağımın bazasına sağ parmağımı vurdum tabii sağ ayağımda morarma ve sekeleme var, doktora götürdü eşim törenden sonra azeri doktor bacım bu ayağını nasıl vurdun karatemi yapdın heee dedim bende inanın çok komikdi dün dün akşam da saat 9 da sanat müziği konseri vardı ayağımın bu haliyle davete katıldım bir yandan geçmiş olsun bir yandan da doğum gününüz kutlu olsun gülermisiniz ağlarmısınız :dusun:sizleri çok çok öpüyorum:eek::eek::eek::iloveyou::iloveyou::iloveyou:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar