Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
canlarımmmmmm benim sağolun varolun hatırlamanız beni inanın çok çok mutlu etdi ALLAH RAZI OLSUN mucuks sizlere aldığım en güzel hediye sizler oldunuz hep mutlu olun canlarımmm
Eşim bu sabah doğum günüm yaş pastamın siparişini vermiş sağolsun kendim yapamadım dün sabah vahim birşey yaşadım oğluşumu uyutmuşdum dün internete bu forumda vakit geçirirken oğlumun ağlayışını duydum bende nasıl koştum yatak odasına yatağımın bazasına sağ parmağımı vurdum tabii sağ ayağımda morarma ve sekeleme var, doktora götürdü eşim törenden sonra azeri doktor bacım bu ayağını nasıl vurdun karatemi yapdın heee dedim bende inanın çok komikdi dün dün akşam da saat 9 da sanat müziği konseri vardı ayağımın bu haliyle davete katıldım bir yandan geçmiş olsun bir yandan da doğum gününüz kutlu olsun gülermisiniz ağlarmısınız :dusun:sizleri çok çok öpüyorum:iloveyou::iloveyou::iloveyou: