Güzelcem Yeni İmajıyla Karşınızda Arkadaşlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
G

guzelcem

Misafir
Evet canlarım yeni imajım bu saçlarımı alanyada kestirdim ve karşınızda güzelceniz:kokos::kokos:

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Süpersin canım. Cildin harika valla ipek gibi

Bayıldım, saçların da harika olmuş:kayris:

okypete

Daimi Üye
Tepki
19.396
bu kadar kısa saç herkese gitmez.
ama sana çok yakışmış.
buna yüz hatlarının ve yüzünün kemik yapısının güzelliği sebep tabiiki...
çok hoş ve bir o kadarda bakımlı bir bayanmışsın canım....

OP
G

guzelcem

Misafir
Teşekkürler canısı kız bol bol sızma zeytinyağı sürdüm:kptmya:bronzlaşayım diye:kptmya: ama zeytinyağım kahvaltımda ve soframda bile yanımdadır cildime sık kullanırım...asla kozmetik kremler sürmedim yaramıyor cildime en pahalısınıda aldım cildimi mahvetdi benim tek cildime zeytinyağı birebir iyi geldi...

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
canim cok güzelsin saclarinda cok hos olmus güle güle kullan-hmm

OP
G

guzelcem

Misafir
Teşekkürler caduummmm:uc::uc::uc: evet oldukca bakımlıyım gece yatağa giresiye kadar neler neler yapıyorum cildime:kptmya:-kop şu an saçlarımın rengi bahar kızılına boyatdım çok seksi oldum:kokos: gören çevremdekiler süpersiniz daha da gençleşdiniz dediler sağolsunlar ah birde kiloyu verebilsem en az 10 kilo vermem şart.. 38 yaşımdayım bu yaşda 72 kilom çok fazla ... çıtır kızlar olmalıyım:kptmya::kptmya::kptmya:

okypete

Daimi Üye
Tepki
19.396
Teşekkürler caduummmm:uc::uc::uc: evet oldukca bakımlıyım gece yatağa giresiye kadar neler neler yapıyorum cildime:kptmya:-kop şu an saçlarımın rengi bahar kızılına boyatdım çok seksi oldum:kokos: gören çevremdekiler süpersiniz daha da gençleşdiniz dediler sağolsunlar ah birde kiloyu verebilsem en az 10 kilo vermem şart.. 38 yaşımdayım bu yaşda 72 kilom çok fazla ... çıtır kızlar olmalıyım:kptmya::kptmya::kptmya:

canım
işte bende kilo vermek için uğraşıyorum.
ama inan aç geziyorum resmen.
çorba salata yada fırında tavuk,balık vs..
akşam yoğurtla grissini
geveliyorum..
feci durumdayım.
tatlı hiç yok zaten... bu arada,bende haftaya saçımı bal rengine döndürüp heidi klumun saç kesimini yaptırmayı düşünüyorum.
kahkul
ve katlı kesim..

2944.jpg

bakalım nasıl olacak...

OP
G

guzelcem

Misafir
Bıkdım otlarla bitkilerle içinde yaşıyorum iç iç ye ye aynı balık etliyim aslında çok yakışıyor bana zayıflarsam yüzümde zayıflıyor çıldırmak üzereyim şu an yeşil ve ısırgan otu çayı içiyorum büyük kuluplu dev fincanlarla inşaallah zayıflarım...

elis

Daimi Üye
Tepki
4.883
canım
işte bende kilo vermek için uğraşıyorum.
ama inan aç geziyorum resmen.
çorba salata yada fırında tavuk,balık vs..
akşam yoğurtla grissini
geveliyorum..
feci durumdayım.
tatlı hiç yok zaten... bu arada,bende haftaya saçımı bal rengine döndürüp heidi klumun saç kesimini yaptırmayı düşünüyorum.
kahkul
ve katlı kesim..

2944.jpg

bakalım nasıl olacak...

ekle burayada gorelim nasi olacak,,,zaten hos bayansin hersey yakisir sana,,,ama yinede gormek isterim,,,

guzelcem,,,sende yakiyosun bacim,,,massallah sana,,,,,,cok guzelsin,,,sacinda cok yakismis,,,

OP
G

guzelcem

Misafir
Çok teşekkür ederim canlarım :)))) mucuksss sizlere:)

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.319
Kisa saci herkes tasiyamaz ama sana gitmis canim. -hmm
Okycüm kestirmek istedigin model cok güzel, umarim bizlerle paylasirsin.

ferah

Daimi Üye
Tepki
9.342
Eskiler boşuna dememişler güzele herşey yakışır diye ...saçların çok yakışmış ve güler yüzlü oluşuna bayıldım.Kilolarım benimde derdim:(ama 1gr et bin ayıp örter derler ya ben de kendimi böyle avutuyorum şimdilik:kptmya:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar