Güzellik dopingi kefir

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Katkısız maddelerden uzak bir yaşam, sağlığın gerçek adresi. Eski çağlardan bu yana var olan kefirin uzun yaşamla önemli bir ilişkisi olduğu artık biliniyor. Kafkasya'da çok eski dönemlerden beri kullanılan bu doğal gençlik iksiri hakkında işte az bilinen gerçekler...

Güzelliğin sırrı aranıyor kozmetik sektöründe.. Bir formül, bir sihirli güç için uzmanlar çalışıyor. Fakat kefir bunun için mükemel bir cevap. Tüketen ülkelere bakalım: Rusya'da kefir bol miktarda tüketiliyor. Kadınlarına bakın, güzellikleri hemen farkediliyor. İnsan sağlığını olumlu yönde etkileyen probiyotikler içeren kefir, bir "gençlik ve güzellik iksiri"... Bu besin, içinde bulunan yararlı vitaminlerin yanı sıra kalsiyum, magnezyum, flor, fosfor ve selenyum gibi mineraller de içeriyor. Düzenli tüketildiğinde hücreleri yenileyerek yaşlanmayı geciktiriyor.

attachment.php

Güzelliği ile ünlü olan Çerkez kızlarının de kökeni Kafkasya'ya kadar uzanıyor. İnsan sağlığını olumlu yönde etkileyen probiyotikler içeren kefir yaşlanmayı yavaşlatıyor. Kefir kullananlar, kendilerin dinç hissettiklerini ve besinin sakinleştirici özelliği olduğunu belirtiyorlar. Mucizevi ve doğal bir besin olarak hiçbir yan etkisi yok. Cilde, karaciğere bağırsaklara kan dolaşımına, tansiyona çok iyi geliyor. Hücreleri yenileyip güçlendiriyor.

Halk ilacı kefirin faydaları saymakla bitmez!

"Doğal nimet" kefirin yararları sayısız... Mayalar başta olmak üzere faydalı mikroorganizmalar yer alıyor içinde. Birçok bağışıklık sistemi hastalığında "halk ilacı" olarak kullanılıyor. Aynı zamanda vücutta "doping" etkisi yapan pek çok değerli maddeler içeriyor. Örneğin fosfor ve B12 vitamini, ikisi de tükettiğimiz yiyeceklerde ender bulunan maddeler. Fosforun vücutta sinir sisteminden kemik iliğine kadar desteklemediği organ ve doku yok. "Triptofan", ise dışardan alımı zorunlu bir protein yapıtaşı ve bu maddelerin kefirdeki miktarı çok açık farkla önde.

Hücre yenilenmesi için birebir!

Biyolojik olarak, insan ****bolizmasının sürekli yapılandırıyor. Anti oksidan vitamin ve mineraller barındırdığı için, hücre yenilenmesini sağlıyor. Bedende güçlü bir temizlik işlemi yapan bu besin, yaşlanmayı yavaşlatıyor. Birçok hastalığın oluşumunu engelliyor. Bedeni yenilemesiyle birlikte dinçleştiriyor. Tam bir doping etkisi yaratıyor.

Ekşi ve ferahlatıcı tadı ile ayrana benziyor. İçeriğindeki maya ve bakterilerin 'probiyotik' yapılarından dolayı kolay sindirilebiliyor. Bu faydalı bakteriler, mayalar, vitaminler, mineraller ve proteinlerle hastalıklardan korumaya yardımcı olduğu gibi, kanser, AIDS benzeri rahatsızlıkların kötüye gitmesini de yavaşlatıyor, kansere karşı olumlu etkiler taşıyor.

Kefiri nasıl tüketebilirsiniz?

Mucizevi ve doğal bir besin olarak hormonlu gıdalarla etkilenen ve bozulan cilt yapısını güçlendirmek, yeniden canlılığa kavuşturmak için gerçek doping etkisiyle yurt dışında bir çok ülkede başucu besini olarak kefir karşımıza çıkıyor. Ayrana benzeyen bir sıvı olarak tüketiliyor. Evde de kefir taneleri ile mayalamak yoluyla üretilebiliyor. Ne var ki, tadı çok kötü olduğundan dolayı içmek, birçok insan için sorun. Zaten günümüzün hızlı yaşamında bütün bunlara zaman ayırmak da mümkün değil. Modern yaşamda faydalı besinler tablete giriyor. Kefir de bunlardan biri. Kefir kapsülü doğal yaşam raflarında meraklısına ulaşıyor ve ihtiyacı karşılıyor.

Alıntıdır!

Ekli dosyalar

• genclik-iksiri-kefir-389.jpg
    genclik-iksiri-kefir-389.jpg
    36,8 KB · Görüntüleme: 57
OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Rica ederim canım. Kefir hiç içmedim içen var mı?

Tadı nasıl?

OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Sağol canım; ama bu kadar faydası varken denemek isterim:D

OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Evet canım oldukça fazla. Ben merak ettim açıkcası :eek:

RAVA

Daimi Üye
Tepki
687
Ben hergün aç karnına 1 bardak kefir içiyorum kemiklerim için özellikle doktorum verdi.Bende kefir mayası var ve kendım hergun mayalıyorum.tadı bence önemli değil ki çok kötü bi tadı yok içtiğimiz kolanın falan yanında mükemmel bence herkes içmeliiiii:icelim:

OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Bugün alayım bende bari canım. :huri:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar