Habertürk spikerinin deprem gafı!

okypete

Daimi Üye
Tepki
19.396
Habertürk spikerinin deprem gafı!

Van'da meydana gelen 7.2'lik depremin ardından Habertürk'te canlı yayın yapan Duygu Canbaş'ın gafı tepki çekti.

fft16_mf1717161.Jpeg
Türkiye Van'da meydana gelen depremle sarsılmışken Habertürk spikerinin canlı yayındaki deprem gafı herkesi şaşkına çevirdi.
Van'da meydana gelen 7.2'lik depremin ardından Habertürk'te canlı yayın yapan Duygu Canbaş'ın gafı tepki çekti.
GERÇEKTEN ÜZÜLDÜK MÜ?
Duygu Canbaş, canlı yayında depremle ilgili bilgileri paylaşırken "Deprem her ne kadar Van'da da olsa hepimiz üzüldük" dedi. Habertürk spikerinin canlı yayında sarf ettiği bu sözler sosyal medyaya bomba gibi düştü, programın ilerleyen dakikalarında rejinin uyarısı üzerine Duygu Canbaş'tan açıklama geldi.

Deprem gafıyla izleyenleri şaşırtan Canbaş, "Sözlerim yanlış anlaşıldıysa tüm izleyicilerden özür dilerim" şeklinde açıklama yaparak hatasını düzeltmeye çalıştı.

H

Hera

Misafir
Ya işte kendi Kafasında ki düşünceyi ağzından kaçırmış ne düşünecek ne düşündüğü Belli..Malum yani

KraLiçe

Daimi Üye
Tepki
3.576
Ya ben açıkcası bu sözden deprem uzakta da olsa yani biz yaşamasak da üzüldüm gibi bişey anladım aklıma ucuna bile gelmez bir insanın bu olaya sevinebileceği. Allah'ım yoksa gerçekten insan mıdır bunu düşünenler nedir? :ilknur:

_emos_

Daimi Üye
Tepki
5.511
yanlış anlaşılması gayet normal bu olayı kısas haline getirip sevinenler var böyle anlamalarıda gayet normal insan olarak üzüldük Allahım daha beterinden korusun:lilav:

pervin86

Daimi Üye
Tepki
1.104
tabiki en çok pkk yatağı olan bi yer herkesin aklına gelebilir ayrıca bu deprem neden olmuş olabilir atılan bombalar tetiklemiş olmasın yer altını sürekli bombalar atılıyor füzelerle uçaklarla 1999 istanbul depremindede,depremden önce amerikalılar istanbulda deprem tatbikatı yapmışlar yeraltını sallamışlar ve çok geçmeden de 1999 depremi olmuştur

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar