MALZEMELER
* 500 gr. kuşbaşı et (tavuk veya koyun eti)
* 1 adet soğan rendesi
* 2 diş sarmısak
* 2 adet küçük doğranmış yeşil biber
* 2 adet domates
* 1 adet kesme şeker
* Tuz
* 5 adet tane karabiber
* 1 adet defne yaprağı
* Yarım demet maydanoz
* 1 paket etimek
Tavuk veya kuşbaşı eti çöp şişe geçirin. Teflon tavada bir kaşık sıvıyağında arkalı önlü kızartın, servis tabağına alın. Diğer yanda tencerede soğanı yağla pembeleştirin. İçine sarmısak, yeşil biber ve domates ilave edin. Şeker, tuz, karabiber, defne yaprağı ve 1 çay bardağı su koyun. İyice pişirdikten sonra ateşten alın. Defne yaprağını çıkartıp içine ince kıyılmış maydanozu ilave edin. Bu sosu robottan geçirin. Servis tabağındaki etlerin yanına kızarmış ekmekleri veya etimekleri dizin. Üzerine bu sosu dökün ve hemen servis yapın. Maydanoz yerine biberiye de serpebilirsiniz.