Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ben bir keresinde yolda giderken önümde bir bayan düsmüstü ve çok güldüm hay gülmez olaydım düsen kadın ayaga kalkıp bana dönünce üst kat komsum oldugunu gördüm işin en kötü yanı ise evin önüne gelince benimde düsmemdi
aklıma birsürü geldide en son yaşadııgımı anlatayım benim 4 yaşında bir kızım var ve şu sıra erkek_kadın olayına takıldı nerden etkilendiyse gecende otobüse bindik yanımıza genç bir bayan oturdu benim cimcimede ses yok ama obayan kalkıpta gençbir erkek oturdu kızım hemen yerinden kalkıp anne yanıma erkek oturdu dedi allah'ım tüm otobüs bize baktı ne desem_ne etsem bilemedim-:gul:
bir gün arkadaşımla kurstan dönerken gözüme fuşya renkte bir araba takıldı
arkadaşıma gösterdim kızcağız arabaya bakarken ayağı takıldı birden yere düştü
ben ise arkadaşımı kaldıracağıma gülme krizine girdim ve
R.... Abla yerde ne yapıyorsun diye bir soru yönelttim
en son yaşadıgım kuzenimin nikahından çıkıp eglenmeye gittik eglence dönüşü kafalar gayet güzeldi dışarda taksi beklerken arkadan birinin bana seslenmesiyle arkayı döndüm ve ayagımdaki ince 15 cm lik topuklar ve kafamın güzel olmasından dengemi kaybedip arkada oturan adamın direk kucağına düştüm adam neye ugradıgını şaşırmıştı ))
Erkek kardeşimin İzmir'de tiyatro salonunda gösterisi var iki dirhem bir çekirdek derler ya öyleyim saç baş yapılı güzel güzel giyinilmiş eşim ve çocuklarla taksiye bindik neyse salonun orada inip karşıya geçerkeeeen topuklu ayakkabının topuğu kaldırıma takıldı ve kırıldı ve ben öyle aksak aksak gitmek zorunda kaldım çok komik ve rezil bir durumdu eşimde yanımda gülüyordu saçlarını yolacaktım onun sinirden,neymiş nazar değmiş....