incitanemtuana
Daimi Üye
Malzemeler:
Kırmız pancarların kabuklarını soyun, her birini 4 parçaya bölerek haşlayın. Haşladığınız pancarları süzün ve biraz soğumasın bekleyin, soğuyan lahanaları dilimleyin ve servis tabağına alın.
Üzerine kıyılmış taze soğan ve zeytinyağı ile karıştırdığımız yarım limon suyunu ekleyin. Son olarak ta dövülmüş ceviz ve fındık ekleyerek servis edin.
Afiyet Olsun.
alinti
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
- Yarım kilo kırmızı lahana
- yarım demet taze soğan
- yarım su bardağı ceviz ya da yarım su bardağı fındık
- 2-3 yemek kaşığı zeytinyağı
- yarım limon
Kırmız pancarların kabuklarını soyun, her birini 4 parçaya bölerek haşlayın. Haşladığınız pancarları süzün ve biraz soğumasın bekleyin, soğuyan lahanaları dilimleyin ve servis tabağına alın.
Üzerine kıyılmış taze soğan ve zeytinyağı ile karıştırdığımız yarım limon suyunu ekleyin. Son olarak ta dövülmüş ceviz ve fındık ekleyerek servis edin.
Afiyet Olsun.
alinti