Hakettiğim değeri görmedim

maviboncuk

Daimi Üye
Tepki
16.859
Gülben Ergen, dün akşam konuk olduğu "İyi Ki Varsın" programında Mustafa Erdoğan'dan ayrılık kararını nasıl verdiğini anlattı.

GÜLBEN ERGEN MUSTAFA ERDOĞAN MUTLU GÜNLERİNDE

Program sunucusu Hakkı Devrim'in; "Elimde olsa bu işe müdehale ederdim. Ben çocuklarımdan biri evlenirken de, boşanırken de fevkalade ilgiliyim. Sen de benim çocuğum gibisin. Ver hesabını." sözlerinden sonra Ergen ayrılık kararını nasıl verdiğini ilk kez şu sözlerle ifade etti;

"Öncelikle ne evlenirken ne ayrılırken zeka değil kalbimle düşünüyorum. Kıskançlık hiçbir şekilde yok. Birikim, belki evlilikten sonra değil ama çocuklardan sonra oldu. 3 tane çocuğun gerçek olan bakımı ve gerçekten sorumluluklarının bana verdiği yorgunluğun karşısında belki birazcık hakettiğim değeri ya da ilgiyi görmemiş olmaktan kaynaklanan haklı bir sitem olduğunu düşüyorum. Kıskançlık asla değil."

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.973
Şunu tam anlayamadım kendi çocuğunun bakımını vs. üstlendiği için madalyamı takacaklardı her anne yapıyor bunu kimse onlara demiyor ahh çok güzel baktın çocuğa bravo vs. falan ne demek istemiş ki orada :durbun:

office

Daimi Üye
Tepki
1.159
Şunu tam anlayamadım kendi çocuğunun bakımını vs. üstlendiği için madalyamı takacaklardı her anne yapıyor bunu kimse onlara demiyor ahh çok güzel baktın çocuğa bravo vs. falan ne demek istemiş ki orada :durbun:

evet öyle istemiş sanırım :D insanların burnu bir kalktımı nefes aldığı için bile teşekkür bekliyorlar :D

Çikolata

Daimi Üye
Tepki
5.378
haklı olabilir biz kadınlar eşimizden destek ve takdir bekliyoruz
çoğu kadın göremiyor bunu eşinden ama sonuçta o gülben ergen
sorunlar sorunları getiriyor ve özgür kadın boşanıyor

melek_yüzlüm

Daimi Üye
Tepki
2.195
gülben ergen ve onun gibiler için aile kavramının bi önemi olmadığı için boşanmak çok kolay.her anne fedakarlık yapıyor üstelik daha zor şartlarda.ama onlar zora geldimi kolay yolu seçiyorlar.hem kocasının ilgi göstermemesi bahane.bunu aldatmıştı eşi,şimdi başka şeyleri bahane ediyor açıkca söyleyemiyor nedense...

aslı0909

Daimi Üye
Tepki
770
şimdi bu saçma sebeptenmi ayrılıyomuş bu kadın pehhhh bende inandım

füreyya

Daimi Üye
Tepki
2.320
şarkıcı kadın olduğu için çok takdir bekliyor.
nede olsa kariyerine sekteyi vurdu bu veletler.....:D

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.502
Her kadın eşinden değer görmeyi,taktir edilmeyi bekler.Yalnız bunu bulamayan her kadın ayrılığa gitmez.3 çocuklu ve eşinden taktir görmeyen nice anne var :sinifsinif: Herkez Gülben Ergen gibi düşünse mutlu aileye sahip çocuk sayısı %20 lere düşer.Bunun altında başka şeyler varya neyse :eek:ky:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar