'Halk Et' kuruluyor

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
halk-et.jpg

'Halk Et' kuruluyor

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Topbaş, "vatandaşa ucuz ve sağlıklı et yedirmek" için Halk Et'in kurulacağını söyledi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek'in ardından Halk Et'i kuruyor.

Belediye Başkanı Kadir Topbaş proje aşamasındaki Halk Et ile vatandaşa ucuz ve sağlıklı et yedirmeyi amaçladıklarını söyledi.

İstanbul'da yüksek et fiyatlarına yeni bir çözüm arayışında olan Büyükşehir Belediyesi'nin projesini, Belediye Başkanı Kadir Topbaş doğruladı. Topbaş, "Mevcut mahalle kasaplarını da 'sisteme dahil edebilir miyiz?' diye bakıyoruz, çünkü onları da mağdur etmek istemeyiz" dedi.

Topbaş, proje ile et fiyatlarında büyük miktarda düşüşler beklemediklerini ancak Et Balık Kurumu'nun geçmişteki fiyatlarına gerileyebileceğini belirtti.

Öte yandan Tarım Bakanlığı'ndan bugün yapılan açıklamada, canlı hayvan ithalatından sonra yıl sonuna kadar kesilerek hazırlanmış et ithalatına da izin verildiği duyuruldu.

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, ''İslami usule uygun kesilen hayvanlardan elde edilen taze, soğutulmuş ve dondurulmuş ürünlerin" ülkeye girişine izin verileceği belirtildi.

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.485
Teşekkürler canım. Et fiyatları uçtu gidiyor zaten. :dertli:

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
ya bana göre insanlarda et yemeyiversin derim ama ben sevmiyorum yemiyorum die gereksiz geliyo olabilir:)) ben et yemiyorum hiçte ihtiyaç duymadım:)

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.317
Paylasim icin tesekkürler canim, gercekten fiyatlar almis basini gidiyor. :dertli:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar