Hamile kadına saldırdılar

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.395
Yüzlerini bere ile saklayan 2 kişi, zorla evine girerek 6 aylık hamile kadına saldırıp, biber gazı sıkarak parmağındaki yüzüğünü çaldı.

Bursa'da 6 aylık hamile kadının evine zorla giren 2 kişi, bayanı darp ederek yüzüğünü çaldı. Hamile kadına biber gazı da sıkan şahıslar kaçmayı başarırken, yaralanan kadın ve olaydan etkilenen 2 çocuğu hastaneye kaldırıldı.

Olay, bu akşam saat 21.00 sıralarında Yıldırım ilçesi Teferrüç Mahallesi Menekşe Caddesi üzerindeki bir apartmanda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, çocukları ile birlikte evde bulunan 6 aylık hamile Aycan Yıldırım'ın (31) zili çaldı. Kapıyı açan Yıldırım, yüzlerini bere ile saklayan iki şahıs ile karşılaştı. Şahıslar genç kadına, "Altınlarını veya paralarını ver" dedi. Aycan Yıldırım'ın altınlarının olmadığını söylemesi üzerine zorla eve giren şahıslar, evi aramaya başladı. Biber gazı sıktıkları hamile kadını darp eden şahıslar, Aycan Yıldırım'ın parmağındaki yüzüğü çalarak kayıplara karıştı.

Kollarından yaralanan ve karnının ağrıdığını söyleyen Aycan Yıldırım, ambulansla Zübeyde Hanım Doğumevi'ne kaldırıldı. Gözyaşlarına boğulan 8 yaşındaki Kağan ve 5 yaşındaki Betül ise Bursa Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Bursa Emniyet Müdürlüğü Gasp Bürosu ekipleri, çevrede bilgi toplayarak kaçan zanlıların eşkalini belirlemeye çalıştı. Gasp ve darp olayıyla alakalı geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

İHA

Hamile Kadının Yalan Söylediğini Ortaya Çıktı

Bursa'da dün gece evine giren maskeli ve biber gazlı kişiler tarafından darp edildiğini öne süren 6 aylık hamile kadının yalan söylediği ortaya çıktı.

2 çocuk annesini 1,5 yıl önce duygusal olarak yakınlaştığı ve kendisini hamile bırakan ilkokul arkadaşının, "Çocuğu aldır" baskısıyla darp ettiği belirlendi.

hamile-kadin-biber2.jpg

Edinilen bilgiye göre, dün akşam saatlerinde merkez Yıldırım ilçesi Teferrüç Mahallesi'nde oturan 2 çocuk annesi 6 aylık hamile A.Y. (31), evine giren 2 kar maskeli kişinin kendisini darp ettiğini önü sürmüştü. 2 çocuğunun gözü önünde darp edilen A.Y. şoka girmiş, polis ekipleri de geniş çaplı araştırma başlatmıştı. Zübeydehanım Doğumevi'ne kaldırılan A.Y., Gasp Bürosu ekiplerinin çapraz soruşturması sonucu gerçeği samimi şekilde anlattı.

Çocukken aynı mahallede büyüdüğü 29 yaşındaki H.P. isimli şahısla 1-1,5 yıl önce yolda karşılaştıklarını ve bu süre içinde duygusal ve cinsel olarak birliktelik yaşadıklarını anlatan A.Y., "Bu ilişki sonrası hamile kaldım. Hamile kalınca da şüpheli, "Çocuğu aldıracaksın" diyerek baskı yaptı. Bunu reddettim.

H.P. dün gece evime geldi. Tartıştık. Bağırınca kaçarak uzaklaştı. Evden ve benden bir şey almadı. H.P.'den şikayetçi ve davacı değilim" dedi. Polisin ifadesine başvurduğu H.P. ise suçlamaları kabul etmediğini söyledi. Polis tarafından ifadesi alındıktan sonra serbest bırakılan H.P.'nin bugün bir kez daha adliyeye giderek savcıya ifade vereceği öğrenildi.

Öte yandan dün akşamki olayın ardından genç kadının olaya tanık olan 8 yaşındaki oğlu Kağan ve 5 yaşındaki kızı Betül de gözyaşlarına boğulmuştu.

İHA

niha55

Daimi Üye
Tepki
1.156
Allah kahretsin ya anlayamıyorum ben insanları.Yok efendim parasızlık işsizlik insanları saldırgan hale getiriyo diyolarya ne kadar çok kızıyorum evet doğru belki ama bumudur yani ne çocuk ne kadın dinlemeden saldırmak herkes sıkıntı çekiyo.Bahanemidir bu, bu tamamen kişiliksiz adilikten başka bir şey değil .Hasta ruhlu insanlar .

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar