Hamile takip panosu nasıl yapılır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gulbeseker

Aktif Üye
Tepki
133
hamilelik çizelgesini koymak istiyorum. ama html sini nereye kopyalayacağımı bilemiyorum . yardımcı olursanız sevinirim.

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.397
Canım merhaba takip çizelgeni hazırladınmı?Eğer hazır ise bana url adresini buraya eklersen ben bir bakayım.
Eğer olmazsa son çare Admin ile görüşürüm -ayse

OP
gulbeseker

gulbeseker

Aktif Üye
Tepki
133
Canım merhaba takip çizelgeni hazırladınmı?Eğer hazır ise bana url adresini buraya eklersen ben bir bakayım.
Eğer olmazsa son çare Admin ile görüşürüm -ayse
ben vereyim çizelgeyi ama bende öğrenmek istiyordum. hem belki diğer arkadaşlarda faydalanmak isterler sadece kendim için istememiştim yani...

dev307pr___.png

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.397
ben vereyim çizelgeyi ama bende öğrenmek istiyordum. hem belki diğer arkadaşlarda faydalanmak isterler sadece kendim için istememiştim yani...

Canım şu ana kadar böyle bir istek olmadığı için henüz deneme yapılmadı yani ben deneme yapacağım,eğer olmaz ise Admin ile konuşup böyle bir şeyi yapması için rica edeceğim.O yüzden url adresini istemiştim.Eğer çizelgeler konulabiliyorsa anlatımını yazarım buradan-ayse

OP
gulbeseker

gulbeseker

Aktif Üye
Tepki
133
kızmaz kızmaz ... canım adminimiz... kızmazsın ve aktifleştirirsin değilmi?

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.397
ben gulbeseker'in çizelgesini aldım,ay birden kendimi hamile gibi hissettim :gul: ay doğumada az kalmış

OP
gulbeseker

gulbeseker

Aktif Üye
Tepki
133
ben gulbeseker'in çizelgesini aldım,ay birden kendimi hamile gibi hissettim :gul: ay doğumada az kalmış

şahmeran bu url yi nereye kopyalıyoruz onu tam net açıklarsan iyi olacak... imza ayarlarındaki resim eklemeye mi? yoksa profil resimlerindeki resim eklemeye mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar