Hamileliğe Uygun Günler

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.485
Gebelik testinin yaratıcısı ve aynı zamanda tüm dünyada kadınların en güvendiği markalardan biri olan Predictor, “Ovülasyon Testi” ile çiftlere, zahmetsiz bir yöntemle hamile kalmaya en elverişli iki günü gösteriyor. Ürüne, Türkiye çapında tüm eczanelerden ulaşmak mümkün.

attachment.php

Bir kadın, hangi gün hamile kalabileceğini bilmek istemez mi?

Çocuk sahibi olmak isteyen çiftler için en önemli soru, en doğru zamanın hangisi olduğudur. Her kadının bildiği klasik yöntemde, düzenli adet görülüyorsa, ilk gününden itibaren saymaya başlanır, 11 ve 18’inci günler arasında gebe kalma ihtimali olduğu bilinir. Planlı hareket eden çoğu çift, bu hesabı yapar. Kimilerininki tutmaz, bebek hayali sonraki aylara ertelenir… Gebelik testinin yaratıcısı ve aynı zamanda tüm dünyada kadınların en güvendiği markalardan biri olan Predictor, “Ovülasyon Testi” ile çiftlere, zahmetsiz bir yöntemle hamile kalmaya en elverişli iki günü gösteriyor. Ürüne, Türkiye çapında tüm eczanelerden ulaşmak mümkün.

Gebeliğin ilk koşulu, yumurta hücresinin yumurtalıktan serbest kalması, yani ovülasyon. Bu dönem, ayda yalnızca bir kez gerçekleşiyor. Bebek sahibi olmak isteyen çiftler için en garantili yol, bu dönemi tespit etmek! Laboratuar ve hastane ortamında bu testleri yapmak çiftler için oldukça can sıkıcı olabilir. Predictor Ovülasyon Testi ile artık evde, birkaç dakikada doğru zamanı öğrenmek mümkün. Üstelik testin yüzde 99’un üzerinde kesin sonuç verdiği laboratuar testi ile de kanıtlanmış.

Test, şöyle bir yöntem ile sonuca ulaşıyor: Ovülasyon öncesinde, kadın vücudunda luteinizan (LH) adı verilen hormon kısa ve ani olarak yükseliyor. Bu yükselişi takip eden ilk 24-36 saat içerisinde cinsel ilişkiye girildiğinde hamile kalma olasılığı en yüksek seviyeye çıkıyor. Test, bu yükselişi tespit ediyor. Ayda bir kez gerçekleşen ovülasyondan sonra ise yumurta yalnızca 24 saat yaşayabiliyor…

Alıntıdır!

Ekli dosyalar

• Predictor.jpg
    Predictor.jpg
    48,3 KB · Görüntüleme: 43

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.317
Ben almistim ama adet günüm düzensiz oldugu icin bir türlü tutturamadim fiyatida pahaliydi. :gitme:

OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.485
Sonuçta hamile kalmışsın ve oğluşun var

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.317
Evet canim. Insallah sende istedigin zamanda anne olursun canim. :hhhhhh:
Yumurtlama dönemimi bir türlü hesapliyamiyordum cok sinir bozucuydu. :gitme:

OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.485
Adet düzensizliğinde oluyor canım maalesef o :gitme:

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
ben de kolay koaly hesaplayamam çeok değişiyo çünkü bakalım zamanı gelince neler olacak:)

OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.485
Hayırlısı birtanem

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar