Hamilelik döneminde olmayacak şeylere aşerdiniz mi?

PEMBE_DÜŞ

Yeni Üye
Tepki
14
hamilelik sürecim 2 hafta önce bitti.ama eşimi 1 gece canım şunu istiyor diye dişarı çıkarmadığıma yanıyorum.hiç canım erik karpuz gibi olmayaca-hmmk şeyler çekmediki varsa yoksa ayran et onlarda herzaman heryerde.

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
ben henüz hamilelik yaşamadım ama benim canım şimdi bile durduk yerde garip şeyler çeker o zaman nolur bilmiyorum:))

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.485
Benim yaşamış olduğum 2 aylık hamilelik dönemimde Burger King çekti canım feci şekilde:D

Tatildeydik annemlerle ve İzmir'e dönerken babam kıyamayıp Burger King'e götürmüşti beni

Yeniden hamile kalayım, bütün bildiğim nazları yapacağım ama:kptmya:

nazoeren

Daimi Üye
Tepki
2.261
tek bir şeye aşeriyorum,çiğköfteeee:gitme:eek: da sakıncalı olduğu için,maalesef diretemiyorum.yav düşünsenize marulun arasına koyup,üstüne limonu sıkıııp...ooooof oooffff.:nazo:

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
azıcıkta olsa yiyebilirsin be nazom ne olcak ki bende çiğ köfteyi çok severim ama kıymayla yapılan değil şu bulgurla filan yapılandan ondan ye

nazoeren

Daimi Üye
Tepki
2.261
azıcıkta olsa yiyebilirsin be nazom ne olcak ki bende çiğ köfteyi çok severim ama kıymayla yapılan değil şu bulgurla filan yapılandan ondan ye

yedim canım.hamile olduğumu öğrenir öğrenmez eşim hemen yapayım,ye,bir daha da isteme dedi.ama kaç ay oldu:(o bulgurla yapılan kesmiyor canım yaa:nazo:düşün sene kahve tiryakisiyim ama bir yudum bile içmedim...şu çiğköfte konusunda da irademe sahip çıkabilsem:aglayan:

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
ya ben o kadar iradeli olamam biliyo musun mesela bi yudum içmedin demişşin ben hafta da bir bile olsa içerimo kadar da zararlı değildir heralde

ümitsiz vaka

Aktif Üye
Tepki
59
bi arkadaşım kışın karpuz aşermiş aeide nerden bulayım ben sana karpuzu die hırpalamış hamile kızı bu konu da üstüne geldi bak hatırladım yine:gitme:

panter

Daimi Üye
Tepki
9.509
[S ZE="3"]YB]be coé aserdı¯ her gopdugumu ½eya hayilıı kurdugum her seye aserıyorum
hatta bı kere caım agda ıstemıste cafım anam# yaptırgıs bede`afıyetl/ yemıst=m o derïce yanıÍ
bu arada hamılelıgımde 33 kılo almıstım:panter:[/FOT]

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar