canım ben hamileliğimde pek midemle ilgili sorunlar yaşamadım,oyüzden bişey diyemiycem.Allah yardımcın olsun...
Bildiğim kadarıyla süt içmek gecirir canım[/QU
tsk ederim hemen deniicem canım
rica ederim efendim :bebecik kaç aylık bu arada bebişin
Tatlım bende hiç yaşamadım onu.Daha öncede dediğim gibi bulantıdan ve baş dönmesinden pek bişeye sıra gelmedi.Bende onları 5 ay boyunca çekmiştim Allah yardımcın olsun
canım iki yudum soğuk süt iç ,ama üçüncü yudumu içme bir 20 dk sonra iki yudum daha iç rahatladığını hissedene kadar tekrarla ben yapıyorum çok faydası oluyor
bende sütün iyi geldiğini duydum
ayrıca benim 7.aydan sonra midem yanmaya başladı ve maden suyu iyi geliyordu iki yudum aldıktan sonra geçiyordu
canm kıyamam sana evli değilim ne iyi gelir neden olur bilemem ama dilerim gecer hemen Rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip eder inşallah
öyle derler ama değil canım çünkü benim oğlum kel doğduBen daha annelik duygusunu tatmayanlardanım... O yüzden çevrem bildiklerimi örnek göstereceğim.
Çocuk çok saçlı olur diyorlar yengem soda içiyordu o iyi geliyordu....
öyle derler ama değil canım çünkü benim oğlum kel doğdu
bebek büyüdükçe mideye baskı yapar ve midedeki asit yemek borusuna itilerek yanma meydana gelir
işte bu sebebten
kızlar midem cok yanıyor dayanamıyorum egilemiorum bile ne yapsam gecer acaba gaviscon içtim gecmiyor