Hamsi Buğulama (Diyet)

Şahmaran.

Admin
Admin
Katılım
9 Temmuz 2008
Mesajlar
38.082
Tepki
50.396
Puan
113
Hamsi Buğulama (Diyet)

Hamsilerin kılçıklarını çıkartıp temizledikten sonra iyice yıkayın. Domates ve soğanları küçük küçük doğrayın ve ısıya dayanıklı cam bir kap içine bir sıra hamsi, bir sıra domates, bir sıra soğan olmak üzere kat kat dizin. Orta derecede ısıtmış olduğunuz fırında 45 dakika balıkları pişirin. Yemeği servis tabaklarına aldıktan sonra üzerini maydonazla süsleyebilirsiniz.
4
kişilik

45 dakika

Türkiye


Malzemeler

1 kg hamsi
3 soğan
3 domates
Maydanoz
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst