Hancock

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.400
Hancock-1.jpg

Yapım : 2008, ABD
Tür : Bilim Kurgu / Aksiyon / Dram / Fantastik / Komedi / Macera / Suç
Yönetmen : Peter Berg
Senaryo : Akiva Goldsman, John August, Peter Berg, Vince Gilligan, Vincent Ngo
Oyuncular : Jason Bateman, Akiva Goldsman, Michael Mann, Thomas Lennon, Will Smith, Daeg Faerch, Charlize Theron, Donald Gibb, Daniel Quinn, Martin Klebba, Lauren Hill, Darrell Foster, Valerie Azlynn, Kate Clarke, David Mattey, Johnny Galecki, Matt King, Brad Leland, Michelle Lemon, Dorothy Cecchi, Hayley Marie Norman, Maetrix Fitten, Bill Mcmullen, Cher Calvin, Pritam Singh Biring, Aisha Jau, Rob Maron, Marc C. Geschwind, Richard W. Gallegos, Eddie J. Fernandez, Jack Axelrod, Mars Crain, Dominic Prampin, Steven Pierce, Anthony Ledesma, Timothy Brennen, Allan Havey, Ralph Richeson, Kalee St. Clair, Mary-jessica Pitts, Huy Nguyen, Aaron Henderson, Atticus Shaffer, Nancy Grace, Gregg Daniel, Ronald W. Howard, Martin Magdaleno
Seslendirenler : Yekta Kopan, Özden Ayyıldız, Volkan Severcan, Ayhan Kahya, İsmail Yıldız, Berrak Kuş, Ali Ekber Diribaş, Tuğbey İstanbulluoğlu, Talha Sayar, Hüseyin Yirik, Nuran Yılmaz, Ali Hekimoğlu, Tuna Öztunç, Tuba Akten
Yapımcı : Akiva Goldsman, Michael Mann, Will Smith, James Lassiter
Görüntü Yönetmeni : Tobias A. Schliessler
Müzik : John Powell
Dağıtım : Warner Bros
Süre : 1 saat, 32 dk.
Gösterim Tarihi : 4 Temmuz 2008

chatlack

Daimi Üye
Tepki
807
Güzel bir film e benziyor Will Smith'in oyunculuğunu beğeniyorum.Film izlemeyi çok seviyoruz eşimle bakalım izlersek yorumunu yaparım.Emeğine sağlık canım.-ayse

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Bu da çok beğendiğim filmler arasında:eek: Will Smith'i zaten çok beğeniyorum. Bu filmde de hakkını verdi yani:eek:

be_reN

Daimi Üye
Tepki
1.856
will smith başka ne denebilir ki güzel bir aksiyon komedi ve bilimkurgu karması izleyin derim..:eller:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar