Hande Yener, Bir Kez Daha Eurovısıon’a Talip Oldu!...

elis

Daimi Üye
Tepki
4.883
Hande Yener Michael Kuyucu’nun Radyo KLAS’taki programına Eurovision Şarkı Yarışması ile ilgili iddialı açıklamalarda bulundu.

Michael Kuyucu Hande Yener’e “Bu yarışmaya katılmayı profesyonel amaçlarla mı yoksa yüreğinden mi istiyorsun?” sorusuna Hande Yener’in Eurovision hakkında ki sözleri şöyle oldu : “Yüreğimden tabii ki yüreğimden istiyorum… Profesyoneller istemiyor zaten farkındaysan. Yani buradaki kariyerlerini filan düşünüyorlar, ‘eğer birinci olamasam ne kaybederim ‘ diye düşünüyorlar. Bende hep birincilik kazanırım diye düşünüyorum, yani bende negatif bir şey , hiçbir zaman yok. İşimi iyi yaparsam en iyi olacağımı biliyorum ama bu anketler TRT’nin yaptığı anketler değil , bunu biliyorsunuz , internette yapılan bir takım anketler beni öneriyor. TRT bunları baz almıyor çünkü o anketlerin hepsinde geçen sen de ben birinci seçilmiştim , ben değil “Manga” gitti. Bu yapılan anketleri şu yönüyle önemsiyorum: Halkın beni Eurovision’da görmek istediğini görüyorum. Bu yarışmaya katılmak çok güzel bir şey , bunu istiyorum , inşallah TRT’nin istediğini de görürsem gözüm açık gitmeyecek. Tabii ki onların stratejilerini , neye göre değerlendirme yaptıklarını bilemiyorum. Ancak şunun bilinmesini istiyorum , ben tüm haklarımla , tüm enerjimle hazırım… Eminim ki görev gelirse Sinan Akçıl’da harika bir Eurovision şarkısı yapacaktır. İnanılmaz bir show hazırlarım inanılmaz dikkat çeker. Birinciliği alır, yarışmayı Türkiye’ye getiririm…

rüzgar gülü

Daimi Üye
Tepki
10.147
nedense ikisinide sevmem,valla en iyisi ajdar gitsin,,kac tane odulle doner:kptmya:nane nane:kayris:

süpersinnn yaaa.. iyi fikir.. zaten sonunda onu gönderirler sanırım, anketlerde görürsek şaşmayalım yani... halkın birincisi olur sanırım...

bence yine sertap erener gitsin.... kesin birinci olur...:kayris:

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.274
Allah sizi ne etsin emi,koptum yorumlarınıza:kptmya:

Ajdarın hakkını yemeyin ama,naneden muza kadar şarkı yapmış adam Ajdar,eurovisyın Ajdar için ne ki:ciklet:

LiLyum

Aktif Üye
Tepki
80
şöyle İbo flan gitse nasıl olur yanık bir türkü:dertli:
cidden çok matrak olur yaa-kop

incitanemtuana

Daimi Üye
Tepki
28.177
aman gitsede olur gitmesede:kahve:
zaten eurovisyonda hakkiyla birincilik alindigina inanmiyorum