Hande'den Cesur Kıyafet!

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
60.176
Yılın en iyi kadın sanatçısı ödülünü almak için sahneye çıkan Hande Yener giydiği elbiseyle yıktı geçti.

bu-ne-cesaret-4533609_9788_o.jpg

Ünlü gazeteci Nurettin Soydan'ın onursal başkanı olduğu Magazinci.com internet sitesinin düzenlediği 12.Altın Objektif Ödül Töreni'nde yıldız yağmuru yaşandı.

Ataköy Sheraton Otel'de güzel oyuncu-sunucu Seray Sever'in sunumuyla gerçekleştirilen görkemli geceye katılan birbirinden ünlü konuklar şıklıklarıyla göz kamaştırdı.

Yılın en iyi kadın sanatçısı ödülünü almak için sahneye çıkan Hande Yener giydiği elbiseyle yıktı geçti.

Yeni albümü ve ''hasta'' parçasıyla müzik piyasasında adından sıkça söz ettiren ünlü sanatçı Hande Yener gecede ''yılın en iyi kadın sanatçısı'' seçildi.

Ödülünü almak için sahneye gelen Hande Yener: ''Bu ödülü bütün bayanlara armağan ediyorum. Albümde emeği geçen başta Sinan Akçıl olmak üzere herkese teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Ödülünü aldıktan sonra ''hasta'' şarkısını da seslendiren ünlü sanatçının geceye oğlu ile birlikte katılması ise dikkat çekti.

ferah

Daimi Üye
Tepki
9.342
elbisesi gerçekten kötü,gerçi son yıllarda çok kötü giyiniyor,eskiden şarkılarını ve tarzını beğenirdim ama şimdi beğenmiyorum .

OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
60.176
Evet tarzı ve şarkıları kötüleşiyor. koca albümden bir tek hasta şarkısını beğenebildim :ne:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar