Hangi durumlarda yalana başvurursunuz?

kSo

Daimi Üye
Tepki
5.908
ben pek yalan söylemem daha doğrusu pembedir yalanlarım

mesela en son bir arkadaşım eşi için yalan söyledim beni aldatıyormuş duydunmu dedi yok dedim ama dedikodusu yapılıyordu ama gözümle görmemişim ne denirdiki
yok duymadım demekten başka

bunun gibi

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
bende aynen kso mesela açıklayamayacağım ispatlayamayacağım şeylerde yalan söyleyebilirim birine söz verdiysem kimseye söylemem diye bilmiyorum haberim yok diye yalan söylerim lisedeyken filan da çok söylerdim dersten kaçıp hocalar sorunca hastayım filan derdim ama sonuç olarak öyle can yakıcı yalanlarım olmamıştır o ayrı

kedijik

Daimi Üye
Tepki
11.923
Sık sık yalan soylerım.En sonunu dun soyledım bu aksam soyleyecegımı de hazırladım bıle.

Dun yemekde babamızın en sevdıgı yemek vardı ne yıyosunuz dedı nefret ettıgı yemegın adını soyledık.Bugun sabah az grıp uyandım amsama sesıne ne oldu hastamısın dıyecek bende yok sen aradın telefon sesıne uyandım dıye yalan soyleyecegım.

Bu gıbı yalanlarım cokdur artık rengını bılmem.Ama onu uzaklarda uzmekden se ben yalanın cezasına razıyım...

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.400
Sık sık yalan soylerım.En sonunu dun soyledım bu aksam soyleyecegımı de hazırladım bıle.

Dun yemekde babamızın en sevdıgı yemek vardı ne yıyosunuz dedı nefret ettıgı yemegın adını soyledık.Bugun sabah az grıp uyandım amsama sesıne ne oldu hastamısın dıyecek bende yok sen aradın telefon sesıne uyandım dıye yalan soyleyecegım.

Bu gıbı yalanlarım cokdur artık rengını bılmem.Ama onu uzaklarda uzmekden se ben yalanın cezasına razıyım...

Ay bunlar tatlı yalanlar be gülüm-hmm
Bende yalan söyleyemem,hemen kekelemeye başlarım:dedikodu:
Ama bazı insanlar vardırki dünyaları resmen yalan üzerine kurulmuştur.:bayil:

incitanemtuana

Daimi Üye
Tepki
28.177
yalan söylemek istesemde beceremem dogrulari söyliim yalan söyleyipte ortaya cikacak korkusuyla yasamaktansa

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
Yalana başvurmamayı tercih ederim , beceremem çünkü.
Ama süprizlik bişeyler yapacaksam mecburen yalan söylemeye çalışırım süpriz gerçekleşene kadar.

günce

Daimi Üye
Tepki
658
Yalan söyleyenler korkuları olanlardır...
Çoğumuzun belli sebeplerden dolayı korkuları olabilir! Bu sebepten dolayı da zaman zaman yalan söyleyebiliyoruz..

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar