bu ara kullanılan bişey ya o yüzden açtım topik insanların önüne düşer belkim@Bittercikilataa kullanıyordu sanki
Bn 3 sene olacak kullanıyorum xiamio 2in1 esseantial modeli kullanıyorum o zmn em uygun modeldi denemek amaçlı aldım ve memnunum şu haznesi var silme yapılıyor ama halı toplamak gerekMerhabalar, robot süpürge almak istiyorum fakat fiyatlar malum arttı. İnce eleyip sık dokumak ve düzgün bir şey almak istiyorum. Kullananlardan fikir, öneri almak istiyorum.
Benim bi arkadaş aldı onunki güzel ona soriyyim ama biraz pahalı onunki haznesini kendisi otomatik boşaltıyorMerhabalar, robot süpürge almak istiyorum fakat fiyatlar malum arttı. İnce eleyip sık dokumak ve düzgün bir şey almak istiyorum. Kullananlardan fikir, öneri almak istiyorum.
evet öyleler daha rahat Bnde bnmki bozulursa öyle istiyorumBenim bi arkadaş aldı onunki güzel ona soriyyim ama biraz pahalı onunki haznesini kendisi otomatik boşaltıyor
Yok yok bozulmasın gözün gibi vak
Ben de roborock istiyorum. Tam tersi hazneli istemiyorum ben gözüme batarBenim bi arkadaş aldı onunki güzel ona soriyyim ama biraz pahalı onunki haznesini kendisi otomatik boşaltıyor
Banada alsanaBen de roborock istiyorum. Tam tersi hazneli istemiyorum ben gözüme batar
kendime daha alamıyorum isteme aşamasındayımBanada alsana
Isterken banqda istekendime daha alamıyorum isteme aşamasındayım
tamam onu yapabilirimIsterken banda iste
Bir garip insan var dersin herkesten hersey dileniyor de kocana alır belkitamam onu yapabilirim
Allah seniBir garip insan var dersin herkesten hersey dileniyor de kocana alır belki
Ya varya senBir garip insan var dersin herkesten hersey dileniyor de kocana alır belki
Evet benYa varya sen
İncir kraliçesi zeytin sultanıEvet ben