Hanımefendi ailesi sizi çok sevdik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

RUKİYE

Daimi Üye
Tepki
1.143
canım arkadaşlarım 2 senedir bu sitedeyim acı tatlı herşeyi paylaştık güzel kalıcı dostluklar edindik bazen üzüldük birbirimizn derdiyle bazende güldük hayata inat .... çok arkadaş geldi geçti burdan ne konular ne paylaşımlar ne modlar geldi geçti
hepsinide çok sevdik hala görüşüp konuştuklarımız unutmadıklarımız var içinde ama en mutlu oldugumuz yer herşeye ragmen sohbet bölümüydü çünkü hayatımızı paylaştık orda şimdi görüyorumki sohbetide bize çok görüp bize açıkça gidin diyolar
ama gitmicem yada gidecem kimin umrunda degilmi ne önemli insanlar gitti
kim umursadıki demekki neymiş aslında burda dost gibi görünenler gerçek degil yalanmış...:dusun::dusun::dusun:
en çok kime kırıldım şahmarana tabiki bizide dinlesin isterdiim ama o kimi silmediki bizi silesin ....çokta önemli degil...tek söyleyecegim ve son sözlerim sohbet bölümünü kapanmasına sebeb olanlara hakkımı helal etmiyorum özellikle esse yee hoca olmak herşeyi bilmek degildir üstünlük hocalıktada degil takvadadır bunuda biliyodur eminim bu din kimsenin tek elinde degildir onda hakkımı helal etmiyorum ne bu dünyada ne ahirette....
buraya her üye olan paylaşım yapmak zorunda degildir zorunluluk varsa paylaşıma yada yoruma site kurallarınıza yazın lütfen deyinki bu sitede sohbet etmek yasak sadece paylaşım ve yorum yapılır oda 1 kuralınız olsun bakalım kaç kişi kalacak sitede burdakilerede ve üyelere büyük haksızlık...umarım bunlar ve yazdıklarım sitede devrim olur herzaman iyi olun isterim ama haksızlıgı hazmedemem buyrun site sizin ve istediginiz gibi olsun ben yokumm mutlu olan kalsın olmayan bi el sallasın BEN mükemmel dostlar kazandım burda bu site olasada devam edecek ELVEDAAAA

sueda

Aktif Üye
Tepki
158
rukişş seni seviyorum burda tanıştım kaynaştım en mutsuz oldugum zamanlarda genelde beni kahkalara bogdunuz moral verdiniz bir çeşit terapiydi kekndimi daha iyi hissettim hep cahil cuhelanın yaptıgının hikmeti olmazmış.... boşverrrr degmez bence... sizi kaybetmedim ya ona seviniyorum guzel dostlar kazandırdı site bana tşk ediyorum umarım bu cahil bakış acısından arınır bir gun yönetim kınıyorum tavrınızı...selametle kalsın herkes...

Kariyer

Daimi Üye
Tepki
323
Bu siteye ilk girdiğimde ilk ilgimi çeken sohbet bölümüydü sohbette Hülya Rukiye Neşe vardı hemen aldılar beni aralarına candan samimi sohbetleyle beni hanımefendi sitesine bağladılar.Dolu dolu 1 senemi acılarımı,sevincimi paylaştım burada.Bu gece sohbet bölümüne girdimde yüzüme tokat gibi yazı çarptı hiç bir sitede görmedim duymadım ve gerçekten çok üzüldüm hiç yakışmadı hanımefendiye hiç yakışmadı sizlere...

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
rukıye senı cok yanlıs tanımısım
gercketne bu kadar yanıldııgma ınanamıyorum
sana gercekten samımıyeıtme guvenerek yaklastım
gunahımı alıyorsun bu konuda kendımı savunmucam
agır elestırılerını dund e yaptıun bugunde
ama hassas oldugum konuda dıkkatlı ol
ben hocayım havasını atıcak kadar aklımı kaybetmedım cok sukur
benı bılen bılır bılmıyenıde Allahıma havale ederım
benden yana hakkım helal olsun yolun acık olsun
ve bu topıgı acmakla bıle gergınlık tartısma hala ugrasmak
ıstedıgnı elde edemıceksın ama bunuda unutma

OP
RUKİYE

RUKİYE

Daimi Üye
Tepki
1.143
amacım asla gerginlik tartışma degildir arkadaşlar sadece veda etmek istedim ben zaten son zamanlarda siteye pek girmiyo arkadaşların ricasıyla sohbete geliyodum sohbette olmadıgına göre burda olmamın anlamı yok
insanlar yıllarca beraber olurda yine birbirini tam tanıyamaz bende öyleyim çogunuzu tam tanımıyorum ama burda yanlış giden şeyler var bi monotonlaşma bi bayalaşma var onun düzelmesini isterim herzaman iyi ol isterim hanımefendi senle sanal dostlugu ögrendim ama bi reformun zamanı geldi bence bu son topigimdir hepinizi çok seviyorum ....

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
rukişş seni seviyorum burda tanıştım kaynaştım en mutsuz oldugum zamanlarda genelde beni kahkalara bogdunuz moral verdiniz bir çeşit terapiydi kekndimi daha iyi hissettim hep cahil cuhelanın yaptıgının hikmeti olmazmış.... boşverrrr degmez bence... sizi kaybetmedim ya ona seviniyorum guzel dostlar kazandırdı site bana tşk ediyorum umarım bu cahil bakış acısından arınır bir gun yönetim kınıyorum tavrınızı...selametle kalsın herkes...

saygı sınırını asna yorumun ıcın tesekkurler
chatı kapattıran ben degılım ama sızler etegınızdekı tasları dokmek ıcın
nekadar sabırsızmıssınız meger arkamızdna neler dusunuluyormus
emınım devamıda gelıcek cok yazık burda okadar paylasımımız oldu
ara bulucagımız yerde yangına korukle gıtmek
sende sagol arkadasım yorumun ıcın.............

ferah

Daimi Üye
Tepki
9.342
kızlar kızlar ,biraz sakin olun ,bölüm kapandı diye birbirinizi kırmaya değer mi ?kapanan bölümler tekrar açılabilir ama kırılan kalpler birdaha yerine gelmez.kaç zamandır olan dostluğunuzu basit şeyler için bozmayın,hepiniz çok değerlisiniz birbirinizin değerini bilin lütfen.ablanızın sözünü dinler misiniz,üzülüyorum ben sizi böyle görünce ,ne zamandır pek çok şeyi paylaştık bunları bir kalemde silip atmayın :aglayan:

Admin

Admin
Admin
Tepki
2.450
Merhabalar, görünen o ki üstüne alınması gereken birisi üzerine alınmış ve site aleyhine konu açmış. Gideceğini, bırakacağını yazmış.

Hanımefendi'nin tüm kullanıcıları bilir ki, bizim asla kullanıcı kaygımız olmamıştır. Gelen herkese kucak açarız, gidenin arkasından da yas tutmayız, el sallarız.

Sitede gruplaşma olmasını istemedikçe, gruplaşmanın da bir türlü önüne geçemedik. Bunun en iyi örneği konuyu açan arkadaşın bizzat kendisidir.

Sitede paylaşım yapılması gerekiyor diye elbette bir kural yok. Bir sürü hiç mesajı olmayan kullanıcımız var. Ama onlarda gelip sitedeki online mesajlaşma bölümünde sizin yaptığınız gibi "dini" konuları "ti"ye almıyorlar.

Mesajlaşma bölümünde site yönetimi aleyhine yazılar yazılmasına, içeriği ne olursa olsun "Dinimiz" ile ilgili herhangi bir konunun espri malzemesi yapılmasına göz yummak, herşeyden önce bizim ahlâki değerlerimizle örtüşmemektedir.

Sitemizde bulunduğunuz süre ve paylaşımlarınız için teşekkür ederiz.

kedijik

Daimi Üye
Tepki
11.923
amacım asla gerginlik tartışma degildir arkadaşlar sadece veda etmek istedim ben zaten son zamanlarda siteye pek girmiyo arkadaşların ricasıyla sohbete geliyodum sohbette olmadıgına göre burda olmamın anlamı yok
insanlar yıllarca beraber olurda yine birbirini tam tanıyamaz bende öyleyim çogunuzu tam tanımıyorum ama burda yanlış giden şeyler var bi monotonlaşma bi bayalaşma var onun düzelmesini isterim herzaman iyi ol isterim hanımefendi senle sanal dostlugu ögrendim ama bi reformun zamanı geldi bence bu son topigimdir hepinizi çok seviyorum ....

Chat bolumu kapanınca mı bayağılaştı site?

Ya da siteyi kaliteli kılan chat bölümümüydü?

sueda

Aktif Üye
Tepki
158
ya hocam islam sizin tekelinizde degilki bu neyaa sacmalıyosunuz kim tiye almış bu lafı söylemekten bile hicab duyarım ben ayıp yaptıgınız islam da sizin bildiginiz kadar dar göruşlu bir din degil allahtan ahkam kesmeyin bence siz formlarınızı kaliteli hale getirin önce sacma sapan konuları kaldırın biraz seviye gelsin siztenize sıkılıyor insan konu bulamıyor adam gibi onun bunun göz makyajından elvbisesinden ayagından göbeginden başka bişey göremez olduk.....

Admin

Admin
Admin
Tepki
2.450

Haddinizi bilin. Siz kendinizi aydın mı zannediyorsunuz ?

OP
RUKİYE

RUKİYE

Daimi Üye
Tepki
1.143
şunu bilin ben DİNİMİZLE kuranla asla dalga alay asla olmadı olamaz yapamamda bu size saygımdan degil ÖNCE ALLAHIMA sonra KURANA dinime saygızlık yapmam yapamam çok yazık konuyu tam anlamadan dinlemeden tek taraflı infaz yapıyosunuz olsun dedigim gibi önemli olan bu ilk sitem benim onun hep iyi olması .....sohbet bölümü siteye kalite katıyo renk katıyodu sadece bu rengi kaybetmek güzel degil

Admin

Admin
Admin
Tepki
2.450
ya hocam islam sizin tekelinizde degilki bu neyaa sacmalıyosunuz kim tiye almış bu lafı söylemekten bile hicab duyarım ben ayıp yaptıgınız islam da sizin bildiginiz kadar dar göruşlu bir din degil allahtan ahkam kesmeyin bence siz formlarınızı kaliteli hale getirin önce sacma sapan konuları kaldırın biraz seviye gelsin siztenize sıkılıyor insan konu bulamıyor adam gibi onun bunun göz makyajından elvbisesinden ayagından göbeginden başka bişey göremez olduk.....

Kimseyi zorla aramızda tutup, milletin makyajını, elbisesini göstermiyoruz. Daha fazla ileri gitmeyin, ve bana özel mesaj atıp durmayın. İşinize gelmiyorsa çekin gidin, ya da ben gönderirim. Benim için hiç farketmez.

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
şunu bilin ben DİNİMİZLE kuranla asla dalga alay asla olmadı olamaz yapamamda bu size saygımdan degil ÖNCE ALLAHIMA sonra KURANA dinime saygızlık yapmam yapamam çok yazık konuyu tam anlamadan dinlemeden tek taraflı infaz yapıyosunuz olsun dedigim gibi önemli olan bu ilk sitem benim onun hep iyi olması .....sohbet bölümü siteye kalite katıyo renk katıyodu sadece bu rengi kaybetmek güzel degil

pekı boyle agır elestırlerle dırek hakkımı helal etmıyorum demekle sıteye nasıl bı renk kattın rukıye?
sana ordada belırttım bırbırımızı anladık sorun yok dıye
dıne gercekten laf atmıs olsaydın yada dalga gectıgıne ınansaydım
emın ol boyle konusmaz yazmazdım senı yada kım konusmussa onu bıtırırdım
sueda sende sevıyenı koru sızı doldurup getırenlerle arkamızdan msnden bu sevıyede konusun burası msn ortamı degıl haddınızı bılınız!!!

OP
RUKİYE

RUKİYE

Daimi Üye
Tepki
1.143
essecim bak bende seni seviyorum ama bu dini konular çok hassas biliyosun beni neyle suçladın bak neler oldu adminde neler yazdı bende bunu hak etmedim bi sen aglamıyosun şu an bende aglıyorum din istismarcısı alaycısı oldum senin yanlış anlaman yüzünden herkes öyle anladı sen konuyu açmasaydın hiç biri olmucaktı bende ALLAHTAN korkarım ve üzerime yapışan şeyi kim silecek şimdi geri çevir zamanı hadi büyük vebal aldınız büyük
ben işte buna kızdım bak

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
rukıye herkesın ıcnd echatta yazdıgınız seylere cevaben orda yazdım
senle yuzyuze arkandan sdegıl !! konustum sonra sana ınanıyorum dalga gecmıyorsun ama dısardan bakılınca boyle gozukuyor dedım bunu ınkar edemezsın
sana boyle bakıs acısı vars a bu benım soyledıklerımden degıl
kımseye rukıye dınle dalga gecıyo dıye konusup sana akrsı taraf tutturmadım
chatıd e ben kapattırmadım asıl sen bana ıftıra atıp gunahıma vebalıme gırdın
ama ben bunu duygusal somuru olarka sana karsı kullanmıyorum
hedef benı gosterıp rrahatlıcaksanız dıgelrerıde gelsın bana ıstedıgınızı sayın rahatlıyın
hak konusu Allaha havele ...

Admin

Admin
Admin
Tepki
2.450
Bu konunun daha fazla uzamasını istemiyorum.
Sohbet bölümünün geçici bir süreliğine kapatılması kararı alındı, ve uygulamaya koyuldu arkadaşlar. Siteye online mesajlaşma bölümü için gelen arkadaşlar sohbetlerini msn üzerinden yapabilirler.

Sohbet bölümünün kapatılması nedeniyle sitemizin renginin kaçtığını düşünen, siteye girmek istemeyen arkadaşlara da teşekkür eder, hayatta başarılar dileriz.

Lütfen bu konu ile ilgili başka bir konu açmayın arkadaşlar.

Bu arada bu konuda es_se isimli moderatörümüzle tek kelime birşey bile konuşmadım. Kimsenin günahını almayın daha fazla. Dün gece yazılanları gördüm, ve Şahmaran'ın da onayı ile o bölümü şimdilik kaldırdım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar