merhaba hanımefendi anneleri yardımınıza ihtiyacım var benim oğlumun bana karşı aşırı düşkünlüğü beni gerçektende fazlasıyla düşündürüyor ve bu konuda artık ne yapacağımı ve nasıl davranacağımı artık bilemiyorum oğlumun bana fazla bağlı olması okadar ki şöyle anlatayım arkadaşlar ve bu anlattığım yaşadığım en basit bi davranışı geçengün hastaneye gittim onu kardeşi ve ablasını babasıyla bıraktım o uyanıpta beni evde göremeyince ağlamaya başlamış öyleki ben eve geleseye kadar hiç birşekilde susturmak mümkün olmamış eve geldiğimde gözleri ağlamaktan küçülmüş artık onu karşıma alıp konuştum yaptığının doğru olmadığını söyledim bana ama anne sen olmayınca korkuyorum sana bişey olacak diye söyleyince nediyeceğimi bir anda şaşırdım sadece hayır oğlum bana birşey olmaz niye olsun demekle yetinebildim ve sırf onu evde bırakıp gittim diye hastalandı bende oğlumualıp hastaneye gittim çocuk piskiyatırına dr önce oğlumla konuştu ve daha sonra beni yanına çağırdı ve oğlum dr aöyle şeyler anlatmış ki duyunca şaşırdım yavrum nelerin etkisi altında kalmış ben fmf yani (akdaeniz ateşi)hastasıyım ve bu teşhis bana henüz 2buçuk yıl önce kondu 8yıldır ben hastalığımın neolduğunu bilemedim zaten dr lar da teşhis koyamıyordu kısacası hastalığım sırasında çok şiddetli karın ağrılarım oluyodu ve bu ağrılar beni 3gün yatırıyordu yatağa bazen hastaneye yattığımda oluyodu işte bu yavrumun küçük beyninde yer etmiş ve buyüzden beni kaybetme korkusu yaşıyormuş dr bana bir çocuğun anneye en ihtiyacı olduğu dönemlerde anneyi acılar içinde görmesi çocuğa bilinç altı yapmış dedi ve bu düşünceyi onun zihninden silmek sizin elinizde dedi evet arkadaşlar bu zorlu yolda bana yardımcı olurmusunuz oğlumun aklından bu düşünceyi nasıl yok edebilirim önerilerinize yardımınıza ihtiyacım var NE OLUR BANA YARDIM EDİN TEŞEKKÜR EDERİM********