Hanimefendi.com - Portal tasarımı - Yorumlarınız

Admin

Admin
Admin
Tepki
2.450
Arkadaşlar merhaba,

Sitemizin konseptini forumun yanısıra, bir portal sistemi ile güçlendirmeyi planlıyoruz. Bir süredir böyle bir fikrimiz vardı, yakında da hayata geçireceğiz Allah izin verirse. Sizlerin de tasarımın yapımı aşamasında fikirlerinizi rica edeceğiz.

adresinde tasarımın şu anki son halini görebilirsiniz. Şurası şöyle olsa daha iyi olur dediğiniz birşeyler var mı? Yoksa bu hali ile sitemize yakışır bir tasarım olmuş mu?

Fikirlerinizi bizimle ne kadar kısa zamanda paylaşırsanız bu proje o kadar çabuk hayata geçecektir. Ayrıca şu an bulunduğumuz forum da tabiki olduğu gibi devam edecektir. Sadece anasayfaya girildiğinde ilk önce üstte gösterdiğim tasarımın bulunduğu site açılacak, oradan da foruma çeşitli bağlantılar olacaktır.

Hepinize iyi paylaşımlar dilerim.

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
Ben neden göremedim yaaa yorumları okudukca daha da merak ettim şimdi bendemi açılmıyor sadece acaba kızlar:acep::acep:

OP
Admin

Admin

Admin
Admin
Tepki
2.450
https://www.hanimefendi.com/portal/ adresinden canlı halini görebilirsiniz arkadaşlar. Eksik kısımları var tabii. İçerik bakımından da zayıf. Şu anda test aşamasında diyebiliriz. Babamın rahatsızlığı nedeni ile (şu anda durumu iyi çok şükür) fazla zaman ayıramıyorum. Ufak ufak elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Mümkün olan en kısa zamanda tamamen hizmete açılmış olacak, hatta hanimefendi.com ana sayfasına girildiğinde o site ile karşılaşılacak. Ancak forumumuz tabiki aynı şekilde aktif olacak.

Portal tasarımı hakkında görüşlerinizin yanısıra, sistem ve siteye eklenecek içerikler hakkında fikirlerinizi ve görüşlerinizi de paylaşırsanız memnun olurum.

Herkese iyi paylaşımlar dilerim.

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
59.046
Peki birşey soracağım, acaba bu portaldada farklı yarışmalar olacakmı ödüllü mesela ?

Forumda neler oluyor? Bölümünüde çok beğendim -hmm

OP
Admin

Admin

Admin
Admin
Tepki
2.450
Yarışma olabilir, burada da yapılabilir. En kısa zamanda portali tamamen aktif edeceğim.

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
Admin portala eklenicek mi bilmiyorum ama, portallarda yemek tarifleri astroloji dekerasyon ve el isleri cok ilgi goruyo bunlar da eklenebilir...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar