Hanimefendi.com'a nasıl ulaştınız

OP
Şehzade

Şehzade

Aktif Üye
Tepki
173
ben bu siteyi ilk önce kuzenim girerken görmüştüm.Sonra googleye Nur Aysan hakkında yazarken bu site geldi.Ben çok mutluyum bu siteye geldiyim için

Tepki
49
:cokkomik:Bende dun uye oldum..:1:tevafuken gezinirken cikti karsima.:sirin:.ve cok mutluyum sizlerle birlikte olacagima.:huhuu:.sevgilerin en guzelini yolluyorum sizlere..:lilav:
a14.gif

okypete

Daimi Üye
Tepki
19.396
şehzade rica ederim konularını açarken açtığın yere dikkat et. ünlüler ve imajlarıyla alakası ne bu konunun. biraz daha dikkat lütfen. konuyu gereken yere taşıyorum.

okypete

Daimi Üye
Tepki
19.396
bak tatlım yukarda yazıyor. sen hanımefendiyle ilgili bir soru sormuşsun. işte bu yüzden bende buraya taşıdım

> Hanımefendi.com Hakkında > Her Türlü Önerileriniz-Soru ve Sorunlarınız

okypete

Daimi Üye
Tepki
19.396
yok ben admin değilim canım. ben moderatörüm.. ben nasıl buldum?.AMOR nickli arkadaşım, bu siteye üyeydi.. bana dedi ki ,çok güzel bir site var.. bir baksana. bir baktım. çok beğendim. hemen üye oldum.ekimden beri üyeyim bu siteye.

Tepki
64
güzellik bakım konularına araştırırken buldum üye oldum bir süre giremedim şimdi düzenli olarak giriyorum :)

office

Daimi Üye
Tepki
1.159
yok ben admin değilim canım. ben moderatörüm.. ben nasıl buldum?.AMOR nickli arkadaşım, bu siteye üyeydi.. bana dedi ki ,çok güzel bir site var.. bir baksana. bir baktım. çok beğendim. hemen üye oldum.ekimden beri üyeyim bu siteye.

ne zaman böyle bir soru sorulsa gülesim geliyor. sinirlerim hala bozuk galiba oky :cokkomik: :cokkomik:

enise_

Daimi Üye
Tepki
1.923
bend gelinlik modelleri araştırırken tesadüfen bulmuştum sonra bi bakim nasılmış dedim bida da vazgeçemedim:huhuu:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar