Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
tesadüfen nette dolaşırken buldum ve iyikide bulmuşum çünkü çok güzel bir site burda arkadaşlıklar bilemediniz dostluklar kuruluyo herkesi bekleriz sitemize
valla acıkcası ben hanımlara forum sitesi arıyordum. hanımlar bayanlar icin forum siteleri yazdım ve kendime dedim hangi forum sitesinin görünüşü hoşuma giderse ona üye olucam ve orda kafa dağitmak icin kalıcam... ve takıldım kaldım gercektende
bende internette dolaşırken karşıma çıktı 1ay misafir olarak girdim sonra üye olmaya karar verdim,iyiki üye olmuşum her yönden dinlendiğim site burası hanımefendi sitesinde üye olmaktan mutluyum,
ben başka bir yerde örgü modellerinin içine dalmıştım.sanırım orda reklamını gördüm neresi olduğunu hatırlamıyorum bile.sonra baktım siteye ve site kurallalrını okudum.çok içime sindi. tam benlik dedim erkek yok erkek olmadığı gibi dışarda bulamadığım kadar nazik hanımlar var.Tam benlik.kandim gibi hanımefendiye rastlamışken bırakmadım hemen üye oldum.ha bu arada buranın reklamını yapan site neresiydi onu hala düşünüyorum.o aklımdan çoktaaaaan gitti hanımefendilik bende kaldı.
bende nette gezerken tesadüfen adminimiz ERHAN beyin seçtiği kürtaj isimli hikayesini okudum ve bu benim yıllar öncede duyduğum etkilendiğim bir hikayeydi..yorum yazmak için üye olmam gerekdi doğal olarak tabiveeeeeee oldum iyikide olmuşum seviyorum urayı bana çok güzel bir arkadaş kazandırdı elenoram benim..tatlım...