Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar siz hanımefendilere bu soruyu sormak istiyorum,çünkü düşünceleriniz bizler için çok ama çok önemlidir..
Hanımefendi.com paylaşım sitesini nasıl buluyorsunuz?
a) iyi
b) kötü
c) çok iyi
d) çok kötü
e) idare eder
ne kadar bekledim sizleri ama en sonunda kawuştuk sitami siteye laf yok canım site süper süperinde ötesinde bir numara we hep öylede kalıcak hep birlikte inşallah dahada güzel olacak ben eminim
valla gercekten bende kapandı diye cok üzülmüstüm ama geri acılınca cok sevındım süper bı site bide hanımlara özel olmasi daha mutluluk verici gercekten dönüşümüz muhteşem oldu...
ooff canım ya cok ıyı yerıne sedece ıyıyı oneyladım
cok pardon ben harıka buluyorum emeklerıne saglık.
Harıka sıtemıze soz yok ama bazen kayboluyom hehehe..
çok güzel herkes aile gibi ailedende öte kimin derdi var herkes yanında tanısın tanımasın asla yanlız bırakılmıyor herşeyden önemliside bu kimin yardıma ihtiyacı varsa herkes anında ona odaklanıyor tek iki kelimeyle anlatim candostlar sitesi
ben kendi şahsıma çok faydalı bir site diyorum en azından dertlerini anlattıgın sorunlarının bir parçada olsa hafiflettiren bir site paylaşımların devamını diliyorum emeginize saglık a.e.o
cok cok cok iyi buluyorum. hep olsada bayan arkadaslarla tanissam diyordum .tam aradigim bir site saygi ,sevgi, dostluk, paylasim iyi ki varsiniz.emegi gecen herkese tesekkür ediyorum.süper sizleri seviyorum.:rose: