Ben baktırdım işde benim kariyer falım kızlar
1.Kart: Bu kart sizin istediğiniz ve arzu edilen sonucu temsil etmektedir.
Tılsımların Altılısı
Size sıkıntı yaratan olayların bitmesi ve parasal anlamda yaşayacağınız bir ferahlamanın dengesi göze çarpıyor. Bu dönemde yapılacak yatırımlar, katlanarak geri dönecektir. Yatırımı sadece iş anlamında düşünmemek gerekir. Bir kişiye hatta eğitim alan birine yapılacak yardım da olabilir bu. Dolayısıyla sadece parasal anlamda bir kar değil, manevi anlamda da iç huzur sağlayacak karlılık da söz konusudur.
2.Kart: Bu kart geçmişinizin istek ve arzularınızı nasıl etkilediğini temsil eder.
Ay TERS
Hilekarlık ve namussuzluk artık bitiyor, demektir. Dürüst, yalansız bir aşk ve alaka ortaya çıkar. Kendini kandırmak bu kartla yok olur. Bu kart, yaratıcılığın kartıdır. Telepatik aktiviteyi sembolize eder.
3.Kart: Bu kart sizin yakın gelecekten neler beklediğinizi temsil eder.
Asaların Şövalyesi TERS
Düşünmeden karar veren ve fevri bir özellik arz eden bu kart, size aşırı rekabetin ve bencilliğin yakın olduğunu haber verir. İş veya başka bir olayla ilgili problemlere sahip olabilirsiniz.
4.Kart: Bu kart size yakın geleceğin hayatınıza etkilerinin neler olacağını, arzu ve isteklerinizi nasıl etkileyeceği hakkında bilgi verir.
Kılıçların Sekizlisi TERS
Uzun süredir zihninizi meşgul eden düşünceler ve kararsızlık durumu artık netliğe kavuşacak ve sizi özgürleştirecektir. Korkularınızı geride bıraktığınız ve fikren bağımsızlığa kavuştuğunuz bir dönem başlamıştır.
5.Kart: Bu kart başkaları tarafından alabileceğiniz yardımları temsil eder.
Güneş TERS
Hayal kırıklığı, hüsranla sonuçlanmış olaylar ve tatminsizlik anlamını taşır. Bu olumsuz olayları olumluya çevirme yetisi yoktur. Yenilgiler bu kartı seçen kişiyi bezdirebilir. İlişki ve evlilikte sorunlar yaşanabilir.
6.Kart: Bu kart sizin olası aykırılıklara veya karşıt kuvvetlere karşı hazırlıklı olmanızı temsil eder.
Kupaların Ası
Duygusal konuların başlangıcı olan Kupaların Ası, size yeni bir aşk ya da sevginin haberini getirir. Kendini anlamaya odaklı bu karttaki su imgesi, duyguların dışa yansımasını ve akışını anlatır.
7.Kart: Bu kart size istek ve arzularınızı ele geçirmek için yapmanız gereken en iyi davranış biçiminini temsil eder.
Asaların Kraliçesi
İktidar ve sıcaklığın olağanüstü harmanı görülür. Başarı ve daha iyiye ulaşma iş ve özel hayatta motivasyonu getirmektedir. Sosyal hayat, politika, spor ve yaratıcılık isteyen alanlarda sürekli bir gelişim isteği vardır. Bu karta tiyatro, özgürlük ve kendini ifade etmeye yarayan her şey ilgi alanına dahildir. Aile ve arkadaşlarınız içinde sevilen ve imrenilen biri olmak bu tür isteklerden ve yeteneklerden ileri gelmektedir. Zaten bunlar büyük ölçüde başarılmış şeylerdir.
8.Kart: Bu kart size istek ve arzularınıza nasıl ulaşacağınız konusunda rehberlik eder.
Kupaların Onlusu TERS
Sürekliliği olmayan ilişkiler, elindeki bir şeyi bitiremem hali, mutsuzluk ve tartışmalar görülür. Varsa bir ilişki biter veya devam edilen bir iş sonlanabilir.
9.Kart: Bu kart uygulanan yönlendirmeler sonucunda beklenilen sonucu temsil eder.
Kader Çarkı TERS
Ertelemeler ve problemler meydana gelir. Bu kartı seçen kişi, çok çalışır ama bir ilerleme kaydedemez. Bir hatayı tekrarlamak olasıdır. Fırsatlar iyi değerlendirilemez.