Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ilknurcum bende asansöre binmezdim o yüzden ama nişan günümde asansöre bindim mecburen ve mahsur kaldım yarım saat kadar ablamın kızıyla birlikte sonra geçti:gul::gul::gul:
ilknurcum bende asansöre binmezdim o yüzden ama nişan günümde asansöre bindim mecburen ve mahsur kaldım yarım saat kadar ablamın kızıyla birlikte sonra geçti:gul::gul::gul:
Kapalı alan fobim var... Tek başıma asansöre binemem mesela. Kalabalık binersekte muhakkak sırtımı döner, gözlerimi kapatırım. Bir de kalırsak asansörde baygınlık geçiririm
hayret örümcek fobisi filan olan yok benim çocukken vardı kıyameti koparıyodum görür örmez hemde evlerdeki incecik olan örümcekler var ya ondan allahtan sonradan eçti
benim fobimde örümcek ve bilimum akrabalaridir yani böcek mücek giller ay yazarken bile tüylerim diken diken oldu
esiminde örümcek fobisi var kuzeni kücükken hep örümcekle korkutmus
ama evde o tür bisey göriim uyuyan esimi kaldiririm yok etsin diye allah ondan razi olsun korka korka yok ediyo saolsun
olmazmııı:aglayan:
yılan ve fare fobim var odereceki tvde bile bakamam :aglayan::aglayan:rüyamda görürdüğüm zaman uyanamazsam korkudan bayılıyorum :aglayan:yazın köy ziyaretleri eğlenceden çok işkenceye dönüşüyor benim için
yükseklik yani yüksekten düşme korkusu
2 kattan daha fazla yükseklikten bakamam camın yanına balkona bile çıkamam
içim cekiliyor
bu yüzden 2 katta oturmama rağmen camları silemiyorum bu iş koncama düşüyor.
o kadar çok fobim vardıki önüm arkam sağım solum fobi şimdi fobilerimden onları yok sayarak kurtuldum meğerse kendim aranıyormuşum fobi diye :hgeldintek tek gelin-kizgin