Hararetim Vardı Denize Atladım"

_emos_

Daimi Üye
Tepki
5.511
Dolmabahçe sahilinde Mahsun Çelepkolu adlı vatandaş, havanın soğukluğuna aldırmadan denize atladı.
svvq.jpg

Dolmabahçe sahilinde elbiselerini çıkaran Mahsun Çelepkolu (41) adlı vatandaş, havanın soğukluğuna aldırmadan denize atladı. Çelepkolu, deniz polisi tarafından denizden çıkarılınca, "Hararetim vardı" dedi.

Turistlerin meraklı bakışları arasında Çelepkolu, buz gibi suda yüzmeye başladı. Vatandaşların ihbarı üzerine deniz polisi olay yerine geldi. Sahilden yaklaşık 50 metre açılan Çelepkolu, polisin attığı simide tutunmayarak tekneye yaklaştı. Deniz polisi Çelepkolu'yu elinden çekerek tekneye aldı.

Polisler Çelepkolu'yu sahile getirdikten sonra elbiselerini tekneye götürdü. Çelepkolu burada üstünü giyinirken kendisini izleyenlere çeşitli el hareketleri ve yüz mimikleri yaptı. Bu hareketler sahildekiler arasında gülüşmelere neden oldu. Çelepkolu, polis merkezine götürüldü. Çelepkolu'nun verdiği ifadede, "Ateşim yükselmiş, hararetim vardı. Onu dindirmek için, sakinleşmek için atladım "dediği öğrenildi. - İstanbul / Beşiktas

naz79

Daimi Üye
Tepki
2.225
bıraksalardıda iyice soğusaydı adam baksana haraet kendisine neler yaptırıyor:kahkaha::kahkaha::kahkaha::kahkaha::kahkaha::kahkaha::kahkaha:

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
vay akilli vay:vecihi:
canim bu arada yazi karekterin cok büyük onu kücülttüm bir dahakine dikkat edersen sevinirim:durbun:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar