maviboncuk
Daimi Üye
Tavuk etleri doğranarak ezilmiş olan sarımsaklarla beraber sıvı yağda çevrilir. Patatesler bütün olarak tencereye ilave edilir:
Malzemeler
5-6 adet küçük patates
2 adet tavuk göğüs eti(500 gr kadar)
1 çorba kaşığı hardal
Yarım bardak krema
3-4 diş sarımsak
2 çorba kaşığı sıvı yağ
1 demet ince kıyılmış maydanoz
Yapılışı:
Tavuk etleri doğranarak ezilmiş olan sarımsaklarla beraber sıvı yağda çevrilir. Patatesler bütün olarak tencereye ilave edilir. Bir bardak su eklenerek 20 dakika kadar pişirilir. Patatesler piştikten sonra yemeğimiz tabaklara servis edilir. Diğer yandan hardal ve krema karıştırılarak yemeğimizin üzerine gezdirilir. İnce kıyılmış olan maydanozlar serpilerek servis edilir.
Malzemeler
5-6 adet küçük patates
2 adet tavuk göğüs eti(500 gr kadar)
1 çorba kaşığı hardal
Yarım bardak krema
3-4 diş sarımsak
2 çorba kaşığı sıvı yağ
1 demet ince kıyılmış maydanoz
Yapılışı:
Tavuk etleri doğranarak ezilmiş olan sarımsaklarla beraber sıvı yağda çevrilir. Patatesler bütün olarak tencereye ilave edilir. Bir bardak su eklenerek 20 dakika kadar pişirilir. Patatesler piştikten sonra yemeğimiz tabaklara servis edilir. Diğer yandan hardal ve krema karıştırılarak yemeğimizin üzerine gezdirilir. İnce kıyılmış olan maydanozlar serpilerek servis edilir.