Gün battığında başlıyor en büyük hasretler,her saniye özlesede, insana en çok karanlıkta koyuyor özlem.Ve ben her gece ay çukuru gamzelerin gibi bir yıldız seçip adını sen koyuyorum ve her gece kayıp gidiyor yıldızım avuçlarımdan..Durduramıyacağımız tek şey zaman..Yanımda olmasan da hissediyorum seni.Bugün yağmur var ve ben penceremden seyretmeye doyamıyorum,sanırım sonbaharın ilk yağmurları...Öyle güzel yağıyorduki dayanamadım attım kendimi gecenin bi yarısı altına yağmurun.Sensizlik yağıyordu sanki üzerime çisil çisil,yürüdüm dakikalarca.Güneşi aradı gözlerim gecenin bir yarısı(Biryerlerden belki doğar,belki doğarda oluşturduğu gökkuşağında seni bulurum diye.....:ask:
Yasaksa yasak..Aşk yaşanmalı..Çok uzaklarda olsa da yaşanmalı.Sevgi varsa seni düşünüyorsam,yaşamalıyım doyasıya..Öpmeliyim kuralsızca..Dokunmalıyım narin tenine..Sımsıkı sarılmalıyım bedenine..Benim olmalısın sadece benim..Yaz aşkı olmamalı..Nisan yağmurları kadar kısa olmamalı..Gök gürültüsü gibi gürlemeli akmalıyım bardaktan boşalırcasına..Canım istediğinde sıcacık Dudaklarından bir buse bir buse daha almalıyım..Sevişmeliyim saatlerce seninle..Deniz olup kabarmalıyım uçmalıyım kuşlar gibi göklere..SENİ; SADECE SENİ SEVMELİYİM...:ask::ask:
Yasaksa yasak..Aşk yaşanmalı..Çok uzaklarda olsa da yaşanmalı.Sevgi varsa seni düşünüyorsam,yaşamalıyım doyasıya..Öpmeliyim kuralsızca..Dokunmalıyım narin tenine..Sımsıkı sarılmalıyım bedenine..Benim olmalısın sadece benim..Yaz aşkı olmamalı..Nisan yağmurları kadar kısa olmamalı..Gök gürültüsü gibi gürlemeli akmalıyım bardaktan boşalırcasına..Canım istediğinde sıcacık Dudaklarından bir buse bir buse daha almalıyım..Sevişmeliyim saatlerce seninle..Deniz olup kabarmalıyım uçmalıyım kuşlar gibi göklere..SENİ; SADECE SENİ SEVMELİYİM...:ask::ask: