Hava yastığı öldürdü!

yoruldum71

Daimi Üye
Tepki
3.368
Hava yastığı öldürdü!
Annesinin yanında seyahat eden 10 yaşındaki kız, 55 kilometre hızla yaptıkları kazada hayatını kaybetti
Annesinin yanında, yolcu koltuğunda seyahat eden 10 yaşındaki kız, annesine cep telefonundan mesaj etmeye yardım ederken karıştıkları kazada hayatını kaybetti.

Büyükbabasına cep telefonundan mesaj atmaya çalışan Chloe Bunney, mesajı atarken bir sorunla karşılaşınca koltuğunda öne doğru eğilip, annesinden yardım istedi.

Ön koltukta seyahat etmek için gereken yasal boy sınırından 10 santim kadar uzun olan küçük kız, emniyet kemeri takılı halde annesinin dikkatini dağıtınca, o anda 50-55 kilometre hızla giden Volkswagen Golf marka otomobil kontrolden çıkıp, iki farklı araca çarptı.

Kaza esnasında devreye giren yolcu hava yastığı küçük kızın kafasına büyük bir hızla çarpıp, kafatasının kırılmasına yol açtı. Hemen hastaneye kaldırılan küçük kız kurtarılamazken, görgü tanıkları, kızın annesinin "Benim hatamdı, benim hatam. Telefonuma baktım ve dikkatim dağıldı" dediğini söyledi.

incitanemtuana

Daimi Üye
Tepki
28.177
allahim cok kötü oldum ya
annenin ömür boyu cekicegi vijdan azabi
kizina yasicagi özlem hasret
saniyelik bir dalginlik ve hata sonucu
o masum 10 yasindaki melegin vefati
bu haberler bana cok geliyo ya kaldiramiyorum artik:(

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Normalde 18 yaşından küçük çocukların önde oturması yasak. Otursa dahi hava yastığını iptal etmesi gerekirdi.

Gerçekten üzücü bir durum. Allah kimsenin başına vermesin. Allah rahmet eylesin

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar