Havaya attığı bebeği tutamadı

yasemen81

Daimi Üye
Tepki
939
Kocasinan ilçesi Barbaros Mahallesi'nde oturan Ramazan Köroğlu, 1 yaşındaki oğlu Ebrar'ı sevmek için havaya atıp tutmaya başladı. Ancak, babanın elleri arasından kayan bebek başının üzerine zemine düşerek ağır yaralandı. Ebrar bebek, Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi beyin cerrahi servisinde tedavi altına alındı.

Olaydan sonra “taksirle yaralanmaya sebebiyet vermek”ten gözaltına alınan baba Ramazan Köroğlu'nun polise verdiği ifadede “Oğlum Ebrar'ı sevmek için yukarı atıp tutarken bir anda elimden kaydı. Yaptığımdan çok pişmanım ama bir kaza oldu” dediği öğrenildi. Ramazan Köroğlu, ifadesinin alınmasından sonra Cumhuriyet Savcılığının talimatıyla serbest bırakıldı.

Hastane yetkilileri, Ebrar'ın tedavisinin sürdüğünü, sağlık durumunun iyiye gittiğini söyledi.

berceste

Daimi Üye
Tepki
1.830
ayyy çok kötü bir durum inşallah yavrucak iyileşir baba içinde çok zor bir durumya kımbılır adam ne kadar kötü olmuştur

incitanemtuana

Daimi Üye
Tepki
28.177
tüüylerim diken diken oldu okurken
tamam sev ama dozuyla sev dimi
kimbilir nasil firlatti havaya
kaza geliyorum demiyo iste
rabbim bebege acil sifalar versin insallah

royall

Aktif Üye
Tepki
233
sevgimizi ifade etmek için gariplikler ypan bi toplumuz al kucağına sev öp çocuğunu yaw ne hoplatıp zıplatıyosunn:kizdim:,inşlh çocukta ciddii bir sorun olmaz bu kafa travması

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
bu salaklıgı kaynım eltımın cocuguna cok yaptı eltım cok orkuyodu ya dusururse dıye kı cocugun organları bıle yer degıstırıyo ya bu bebek bebegı ınsan gıbı sevın hayvan gıbı seversen ıste sonuc bu kusura bakmayın sert yazdım ama bebeklerde cok hassasım ısırmaya havaya atmaya cok karsıyım:hayir:

tatlıpozan

Daimi Üye
Tepki
3.215

Neyse ki bebeğe birşey olmamış.
Ben küçükken hatırlıyorum balkondan balkona komşusuna sevmesi için annesi bebeğini atmıştı komşu da tutamadı bebeği kaybetmişlerdi..Anne de tabii psikolojisini kaybetmişti..

Bazen bebeklerin de canı olduğunu unutuyoruz onlar sadece sevme aracı zannediyoruz galiba.
Bazı bebeler öpülmekten bile hoşlanmazken ve öpmenin bile bebeğe zarar verebileceğini göz ardı ederek onu top gibi ordan oraya fırlatmak çılgınlıktan başka bişey değil ki.:kizdim::kizdim:

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.395
:uzgun:
Ay çok fena oldum yaa..
Nergis ablamın dediği gibi maalesef çocuk sevmeyi bilmiyoruz biz..
Heleki araba kullanırken çocuklarını kucaklarına alanlara bende sinirleniyorum-kizgin

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.269
Neyse ki bebeğe birşey olmamış.
Ben küçükken hatırlıyorum balkondan balkona komşusuna sevmesi için annesi bebeğini atmıştı komşu da tutamadı bebeği kaybetmişlerdi..Anne de tabii psikolojisini kaybetmişti..

Bazen bebeklerin de canı olduğunu unutuyoruz onlar sadece sevme aracı zannediyoruz galiba.
Bazı bebeler öpülmekten bile hoşlanmazken ve öpmenin bile bebeğe zarar verebileceğini göz ardı ederek onu top gibi ordan oraya fırlatmak çılgınlıktan başka bişey değil ki.:kizdim::kizdim:

tatlım okurken inan şok oldum

bu nası bi anne ya hayretler içinde kaldım

nasıl balkondan balkona bebek atılabilir ya ,hala inanamıyorum

sanki oyuncak bebk atıyo:kizdim:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar