Bi kaç ay önce simit sarayına gittik yanımda tanıdıgım bi ablam oturuyoruz tam karşımda orta yaşlarda bi bayan ve adam yanlarındada 13 yaşların bir kız çocugu var .. tuhaf geldi hal ve hareketleri kadın ve adamın dikkatimi çekti ister istemiz sırtları dönüktü .. O kadar rahatlar ki ve o kadar samimi şaşırdım ilk önce eşidir dedim oralı olmadım baktım işi abartıyorlar rahatsızlık duymaya başladım .. sanırım çevredekilerin rahatsız oldugunu fark ettiler duvar kenarına geçtiler sadece tam karşısındakiler görebilir yanlardan görünmeyecek bir köşeye .. gülüşüyorlar adam kadının orasını burasını elliyor sonra öpüşmeye başladılar 35 40 yaşlarındalar..sonradan asla ihtimal vermedim eşi olduguna değildi olamazdı kız çocugu adamla tek kelime etmedi kızı göndermeye çalışıyorlar ayak üstü bişiler yaşamaya çalışmanın telaşı vardı herşeyden ilginci karşısında 13 yaşlarında kız çocugu onları izliyor sıkılgan bi şekilde .. Hayret ediyorum o kadar öfkeliyimki size anlatamam .. şimdi hal böyle iken kimseyi umurumda olmadı sadece o duruma şahit olan kız çocugunun gelecekti hali ne olur .. ya o kadını örnek alırsa o kız büyüyüp evlenince evladına ne verecek neyi nasihat edecek ne kadar saglıklı ve edepli olacaak .. hala aklıma geldikçe aynı öfkeyi duyuyorum .. Nefret ediyorum ulu orta mahremiyet yaşayanlardan ..nefret ediyorum iffetini satanlardan.. nefret ediyorum herşey para diyen insanlardan.. nefret ediyorum bu dünyaya çocuk getirip onlara örnek olamayanlardan .. nefret ediyorum ahiretini unutanlardan etini satanlardan ..!!!