Hayalindeki eve kavuştu

KraLiçe

Daimi Üye
Tepki
3.576
fft2mm859162.jpg

Ekranların sempatik yüzü Saba Tümer, yeni yıla, yeni taşındığı evinde girecek olmanın heyecanı içinde. Modern ve klasik tarzın güzel harmanlandığı evinin duvarlarında, şimdi onun çok bilindik sımsıcak kahkahaları çınlıyor... Saba Tümer, InStyle Home Dergisi'ne yeni evinde poz verdi...
Canlı yayın stresinden uzak, sükunetli bir sığınak onunki... Tam da olmasını arzu ettiği gibi. “Böyle bir manzaraya sahip, şöminesi olan bir eve geçme hayalim vardı uzun zamandır. Evin resimlerini dergide görüp beğenmiştim. Yazıdan sahibinin taşınacağını öğrenince takibe almıştım” diye anlatmaya başlıyor Saba Tümer. Ünlü sunucunun site içinde yer alan bu apartman dairesine baharda taşınmış.

İki oda, iki banyo, mutfak ve salondan oluşan ev, 140 metrekare. Show TV’de hafta içi her gün canlı yayınlanan ve üç saat süren ‘Saba Tümer ile Bugün’ programında birbirinden ünlü konukları ağırlıyor ünlü sunucu. “İşten eve dönünce kendimi, içinde huzurlu ve rahat hisettiğim bir ev istemiştim” diye anlatan ev sahibesi, evin tüm dekorasyonunu dekoratör Merzuka Dubrule’in zevkli gözüne bırakmış.

“Ben dekorasyona çok kafa yoran biri olmadım hiç. Televizyonun karşısında ayağımı uzatabileceğim, rahat bir kanepe, iyi bir sehpa yeter bana” diye itirafta bulunuyor Tümer. Evin içinde fazla tadilat olmadığını da ekliyor. “Salonu tamamen kaplayan desenli duvar kağıtları söküldü ve yerine çok sevdiğim antrasit gri ve bordo ile boyandı duvarlar” diyor. Koyu ahşap parke üzerine ise eve çok modern ve genç bir enerji kattığını düşündüğü Coco halılar tercih etmiş. Salondaki çoğu eşya, tarzını beğendiği Cumba, Mis en Demeure, Decolibra ve Dubrule’in mağazasından seçilmiş. Saba Tümer evde doğru enerji akışı olsun diye bir uzmana Feng Shui düzenlemeler yaptırmayı da ihmal etmemiş.

Ev sahibesi, şöminenin yanında kadife kaplı, üzeri yastıklı, ferah bir aşk yatağı olduğundan bahsediyor. “Göreceğiz artık” diyor o meşhur kahkahasını atarak. Salonda tercihi, loş aydınlatma veya mumlardan yana. Bu yüzden kanepenin arkasına devasa ahşap bir şamdan yerleştirmiş. Salonda fazla aksesuar olsun istememiş.

Ona baktıkça mutluluk veren, annesinin hediye ettiği sevimli buda heykelini de şömine önündeki ahşap sehpaya yerleştirmiş. Peki Saba Hanım evdeyse bir günü nasıl geçiyor? “Üzerimde hep rahat bir eşofman olur. Sabah müslili bir kahvaltı ile güne başlarım. Bu aralar ‘Fringe’ adlı diziye sarmış durumdayım. Paralel evren hikayeleri ilgimi çekiyor. Genelde okuduğum kitaplar da parapsikoloji üzerine olur” diyor. Okan Bayülgen’in TV8’de hafta içi geceleri yayınlanan ‘Kraliyet Ailesi’ni de çok beğenerek izliyormuş.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar