Hayat kızmak için çok kısa.!!!

Oruc

Daimi Üye
Tepki
2.380
Hayat kızmak için çok kısa.!!!

Bugün...
Evet, evet. Bugün, kızgın olduğun kim varsa karşısına geç...
Onun suratına dikkatle bak.
Ta, gözlerinin içine...
Minicik pırıltılar yakalamaya, ifadeleri çözmeye çalış gözbebeklerinde SON DEFA!!!Ve onun gözlerinden ayırmadan gözlerini, şu sözü hatırla: O, çok kısa bir zaman sonra ÖLECEK!!!
Senin için çok kısa zaman ne demektir?
üç gün...?!!!!
üç gün sonra öleceğini biliyorsunuz artık onun; ama o bilmiyor...
Davranışın değişir mi ona karşı?
üç gün sonra ölecek bir yakınınız sizi kızdırabilir mi???
Veya ona kızdığın hadise gerçekten kızmaya değer mi?
üç gün çok mu kısa..? Onun gönlünü bile almaya yetmez mi?O zaman otuz gün sonra onun bir daha gönlünü alamayacağın uzaklığa
taşınacağını düşün...
Kabri başında oturup ağlamak mı, yoksa dizi dibinde oturup konuşmak mı
daha kolay daha az can acıtıcı....
Bırakalım hadi üç günü, otuz günü...
O insanın üç yüz, hadi üç bin gün sonra ölecegini hesap edin...
çok mu uzun...!
Bitmeyecek kadar mı?
Bugün.... Evet bugün bir görünmez gözlük tak gözüne ve çevrene onunla bak
Ailendeki insanlara bu gözlükle bak...Okuldaki veya iş yerindeki arkadaşlarına bu gözlükle bak...
Ve hatta bu yazıyı, o gözlükle oku; ''YARIN YOK''
Bugün herkese, heryere ve herşeye dikkatle bak...
AYNALARA BILE....
HAYAT; KIZMAK içiN çOK KISA!!!!!

tatlıpozan

Daimi Üye
Tepki
3.215
Kızdığım insanın gözlerine bakabilsem belki düşünebilirdim öyle ama kızınca gözüm onu görmek istemiyor..
Bir de neden hep ben alttan almalıyım diye düşünüyorum.Beni kızdırmasalar olmaz mı diyorum.Galiba cadılık damarım tutuyor.Ama denerim belki başarırım Hayat kısa gerçektende bugün var yarın yokuz.

yeşil

Daimi Üye
Tepki
903
nederım diyorum ama yapamam çünkü çok kırıldıysam asla onun gözlerine bakamam çünkü yaptıklarını görürüm gözlerinde bilmiyorum acaba benim huyum cokmu kötü gerçekten yapamam yineden helede kayın validemin yaptıklarına asla bakmam gözlerine

munise

Daimi Üye
Tepki
365
Hayat gerçekten çok kısa,ama birine kızdığım zamanda kesinlikle o insanın değil gözünün içine yüzüne bile bakmam,ortamdan hemen uzaklaşırım.

karanfil

Yeni Üye
Tepki
10
evet hayat gerçekten çok kısa sevdiklerimize sevgimizi söyleyemecek kadar kısa hemde nedendir bilmiyorum ama ben kızdıkta kısa süre sonra kızdığım kişinin yüzüne bakar, [değdimi acaba,keşke daha sakin olsaydım,ne vardı sinirlenecek sanki] diye düşünür az önceki tatsızlığı unutturmak için çabalarım içim rahat etmiyor çünkü o halde kırgın kalınca.
tüm bunları gözönünde bulundurunca gerçekten hayatta kimseyi kırmaya, üzmeye değmez

Tepki
70
hayatın çok kısa olduğunu evet biliyoruz ama kızgın anlarımızda kendimize emgel olamıyoruz içimizdeki öfkeyi illa dışa vurmak istiyoruz .

peri_kizi

Daimi Üye
Tepki
292
guzeldi hayatim cok anlamli ama onun yuzune tukuresim geliyor birak baska seyleri yani :)o insanmida insan gibi davranayim ,bariz bi sekilde hayvanin insan sekline burunmus hali :gul: beni gorunce kaccak yer ariyor hangi arada bakicam gozlerine :)

maviboncuk

Daimi Üye
Tepki
16.859
kızgın olduğumda gözüm hiç bişey görmez ağzıma geleni sölerim sonra bi odaya geçer sankinleşmeye çalışırım

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar