Hayata İlk Bakışın Fotoğrafları..Büyüleyici

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.274
1.jpg

9 aylık yorucu bir o kadarda keyifli bekleyişin ardından bebeğin dünyaya ilk merhaba dediği anı, annesi ile ilk tanışmasını, ilk emzirme aşamasını, baba ve diğer aile fertleriyle buluşması doğum fotoğrafçısının objektifiyle ölümsüzleşiyor.

2.jpg

İşte doğum fotoğrafçısı Ayşe Yılmaz'ın objektifinden yeni doğmuş bebeklerin dünyaya ilk bakışları, hayata dair gördükleri ve duygularını yansıtan en canlı fotoğraflar...

3.jpg

Yurtdışında uzun zamandır bir meslek olarak uygulanan doğum fotoğrafçılığı son yıllarda Türkiye'de de yoğun talep gören bir meslek haline geldi.

4.jpg

Bebeklerinin dünyaya gelişini ölümsüzleştirmek isteyen anne ve babalar doğum sırasında doktor ve hemşirelerin yanı sıra bir de profesyonel doğum fotoğrafçısının olmasını istiyorlar.

5.jpg

Doğum fotoğrafçısıyla genelde ünlüler çalışmayı tercih ederken, artık bebek sahibi olan birçok anne baba da bu anı sonsuza kadar ölümsüzleştirmek için bir doğum fotoğrafçısını tercih ediyor.

6.jpg

Türkiye'de doğum fotoğrafçılığı yapan isimlerden biri de Ayşe Yılmaz 1983 İstanbul doğumlu olan ve Kocaeli Üniversitesi Peyzaj bölümünü bitiren Ayşe Yılmaz, çalışma hayatına sağlık sektöründe başlarken, çeşitli hastanelerde hasta hizmetlerine bağlı olarak çalışmış.

7.jpg

Halen özel bir sağlık kuruluşunda görev yapan Ayşe Yılmaz, hobi olarak başladığı fotoğrafçılığın bir adım ötesine geçerek kendini doğum ve bebek fotoğrafçılığı konusunda geliştirmiş.

8.jpg

Ayşe Yılmaz doğum fotoğrafçılığı alanında sağlık sektöründe çalışıyor olmanın da avantajıyla o anı fotoğraf makinesinin deklanşörüne basarak ölümsüzleştiriyor.

9.jpg

10.jpg

11.jpg

12.jpg

13.jpg

14.jpg

15.jpg

16.jpg

17.jpg

18.jpg

19.jpg

20.jpg

21.jpg

22.jpg

23.jpg

incitanemtuana

Daimi Üye
Tepki
28.177
esi benzeri olmayan hazinelerin en degerlisi
apayri bir duygu
tarifsiz
Rabbim dileyen herkeze tatdirir insaallah

OP
Kristen Stewart

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.274
İncim seni nasıl unuttum sana da sana da

kzılar ne diyorum yasinler bitince bebk sahibi olmak isteyenler içinde okuyalım ne dersiniz,

hepsi için 41 yasini şerif,bir kere

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Çok tatlılar ya -hmm

İnşallah birgün hamile kalırsam, doğumumda bende fotoğrafçı düşünüyorum. :eek:

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
inşallah canım bakalım önce kim böyle güzel bi haber verecek özellikle daha yıkanmamış olanları görünce içim bi hoş oldu

Aslında yıkamamaları gerekiyor, neden yıakdıklarını anlamadım. :kahve:

O tenlerindeki sıvı bebekler için çok güzel birşey. Biliyorsunuz ki birçok krem içeriğinde artık o sıvıdan var. Bülent Ersoy hanımefendi bile kendine enjekte ettirtmişti.. :dertli:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar