Hayatım Dizi (Startv)

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.848
ImageView.ashx

Hayatım Dizi Star'da Başlıyor!

Star TV ekranlarında 5 Şubat Cumartesi 23:00'da Ufuk Özkan'ın sunuculuğunu yaptığı yepyeni ve iddialı bir yarışma başlıyor: HAYATIM DİZİ.

Kaynanalar, Dallas, Kara Şimşek, Bizimkiler, Cosby Ailesi, Perihan Abla, Altın Kızlar, Süper Baba, Asmalı Konak, Yaprak Dökümü, Aşk-ı Memnu, Ezel, Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Behzat Ç. ve diğerleri...

Türk televizyonlarında yayınlanan ve milyonların gönlünde taht kuran diziler ve dizi yıldızları ile ilgili sorulacak 10 soruya doğru yanıt vererek 500 Bin TL'lik büyük ödülü kazanmak mümkün.

Dizi setlerine yapılacak canlı bağlantılarla sevilen dizi yıldızlarının da soru soracağı Hayatım Dizi yarışmasına nasıl katılacaksınız?

İster anne babanızla, ister eşiniz ve çocuğunuzla, ister büyükanne ve büyükbabanızla, isterseniz kuzen ve yeğenlerinizle Yapmanız gereken, aile üyelerinizden dizi meraklısı 3 kişiyle aşağıdaki formu doldurup bize göndermek.

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.848
40056_hayatim-dizi.JPG

Hayatım Dizi

Tarih: 2011-02-05 TV : STAR TV Saat: 23:00Tür:Yarışma

DİZİ İZLEMEK HİÇ BU KADAR KAZANDIRMAMIŞTI!

Türk televizyonlarında bir ilk: Dizi Yarışması!
Sunuculuğunu Geniş Aile dizisinin ele avuca sığmayan karakteri Cevahir’i canlandıran Ufuk Özkan’ın yapacağı “Hayatım Dizi”, 5 Şubat Cumartesi günü Star TV’de başlıyor. Daha yayına başlamadan dizi bilgisine güvenenler tarafından büyük ilgi gören yarışmanın büyük ödülü ise tam 500 Bin TL. Bu güne kadar yaklaşık 80 bin kişinin başvurduğu yarışmanın formatı Star TV İç Yapımlara ait.
Geçmişten bugüne Türk televizyonlarında yayınlanan yerli ve yabancı diziler hakkında soruların sorulacağı “Hayatım Dizi” de kimi zaman dizi setlerine canlı bağlantı yapılacak, kimi zaman da dizilerin sevilen oyuncuları stüdyoya gelerek sürprizler yapacak.
Yarışmanın kuralları:
Katılmak için aranan tek şart, üç kişilik ekibin akraba olması. Bu üç yarışmacı, yarışmaya başlamadan önce üç ayrı grupta yer alan 5’er televizyondan birer tanesini seçecek. Seçilen televizyonların içinde 10 bin TL’den 500 bin TL’ye kadar çeşitli miktarlarda para ödülü olacak. Üstelik üç yarışmacıdan birinin seçtiği televizyonda mutlaka 500 bin TL olacak. Ardından yarışmaya geçilecek.
Yarışmada toplam 10 soru sorulacak. İlk dört sorunun tek bir konu başlığı, kalan 6 sorunun ise iki konu başlığı olacak. Böylece yarışmacılara iki konu başlığından başarılı olabileceklerini düşündüğünü seçme fırsatı tanınmış olacak.
Yarışmanın en heyecanlı anları ise yanlış yanıt verildiğinde yaşanacak. Çünkü her yanlışta üç kişilik aileden bir yarışmacı, seçmiş olduğu televizyonun içindeki para ödülü ile birlikte yarışmadan ayrılacak. Bir yanlış bir yarışmacı ve televizyonu, iki yanlış ikinci yarışmacı ile ikinci televizyonu da kaybettirecek. Hiç yanlış cevap vermeden 10 soruyu da doğru yanıtlayarak bitiren yarışmacılar ise, önlerinde açılmamış olan televizyonlardan birini seçerek içindeki para ödülünü kazanmış olacak.

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.848
40433_hayatim-dizi.JPG

Hayatım Dizi

Tarih: 2011-02-19 TV : STAR TV Saat: 23:00Tür:Yarışma

DİZİ İZLEMEK HİÇ BU KADAR KAZANDIRMAMIŞTI!
İlk bölümden beri ilgiyle izlenen, sunuculuğunu Ufuk Özkan’ın yaptığı “Hayatım Dizi”, her Cumartesi Star’da!
Geçmişten bugüne Türk televizyonlarında yayınlanan yerli ve yabancı diziler hakkında soruların sorulduğu “Hayatım Dizi” de kimi zaman dizi setlerine canlı bağlantı yapılacak, kimi zaman da dizilerin sevilen oyuncuları stüdyoya gelerek sürprizler yapacak.
Yarışmanın kuralları:
Katılmak için aranan tek şart, üç kişilik ekibin akraba olması. Bu üç yarışmacı, yarışmaya başlamadan önce üç ayrı grupta yer alan 5’er televizyondan birer tanesini seçecek. Seçilen televizyonların içinde 10 bin TL’den 500 bin TL’ye kadar çeşitli miktarlarda para ödülü olacak. Üstelik üç yarışmacıdan birinin seçtiği televizyonda mutlaka 500 bin TL olacak. Ardından yarışmaya geçilecek.
Yarışmada toplam 10 soru sorulacak. İlk dört sorunun tek bir konu başlığı, kalan 6 sorunun ise iki konu başlığı olacak. Böylece yarışmacılara iki konu başlığından başarılı olabileceklerini düşündüğünü seçme fırsatı tanınmış olacak.
Yarışmanın en heyecanlı anları ise yanlış yanıt verildiğinde yaşanacak. Çünkü her yanlışta üç kişilik aileden bir yarışmacı, seçmiş olduğu televizyonun içindeki para ödülü ile birlikte yarışmadan ayrılacak. Bir yanlış bir yarışmacı ve televizyonu, iki yanlış ikinci yarışmacı ile ikinci televizyonu da kaybettirecek. Hiç yanlış cevap vermeden 10 soruyu da doğru yanıtlayarak bitiren yarışmacılar ise, önlerinde açılmamış olan televizyonlardan birini seçerek içindeki para ödülünü kazanmış olacak.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar