Hayatımın En Acı Günü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Eşimle 1. yıldönümümüzü kutlamak için Çeşme'ye gitmiştik tatile. Herşey normaldi. Eğlendik, gezdik, tozduk.

Evimize dönüp, günlük yaşantımıza devam ediyorduk ki, benim regl tarihimin üzerinden tam 10 gün geçti. Artık merak etmeye başladım ve dedim ki gel aşkım test alalım. Akşamın 10'unda nöbetçi eczaneden 2 tane test aldık. Hemen yaptım ve tek çizgi, rahatlamıştım baya:) Ama sonra eşim bağırarak bakar mısın 2. çizgi belirginleşti dedi ve ben ne olduğumu şaşırdım. Daha 1. yılımızdaydık ve ikimizde istemiyorduk. Üstelik ben ilaç kullanmıştım, saçlarımı boyamıştım, alkol almıştım. Tüm bu sorularla sabahı sabah ettim ve 6'da yeniden test yaptım. Bu sefer hemen belirginleşti 2. çizgi.. Doktorumu aradım ve benden BETA HCG testi istedi. Hemen yaptırdım ve değerlerim yüksek çıkınca, doktor beni çağırdı.

Hemen ultrasonla baktık ve minnacık kese içimde oluşmaya başlamış-hmm Çok sevindik tabii; ama doktoruma da anlattım ben bunları yaptım diye. Bana anlattı bir bir, eğer bebekte bir sorun varsa seni zaten bırakır diye ve 15 gün sonra kalp atışları için randevulaştık.

15 gün el bebek gül bebektim. Ara ara bulantım oluyordu; ama öyle kendimi yorgun ve halsizde hissetmiyordum. Bu arada karnım da şişmeye başlamıştı. Neyse içimde büyük bir heyecanla doktora gttim.

Beni görür görmez; " Arina, sen gerçekten hamile misin?" dedi. Çünkü, beni gayet formda bulmuş. Hemen ultrasona aldı beni ve üzülerek maalesef kese gelişmiş; ama bebek yok dedi. Halbuki o kadar da alışmıştık ki sana:aglayan:

Ben ve eşim ne olduğumuzu anlamadan, kürtaj günü için anlaştık. Tam doktordan çıktım, annem aradı, ağlamaktan konuşamadım:aglayan::aglayan:

13.07.2009 sabahı annem, eşim ve ben hastaneye gittik. Hemen odaya aldılar, narkozcu geldi ve beni eğlendirmeye çalışırken ben bayılmışım. Kalktığımda odamdaydım ve hiçbirşey hatırlamıyordum.

Tüm umutlarımı, hayallerimi orada bıraktım ve geldim evimize:aglayan:

Ve bundan sonra hep aklımda bir daha olur mu korkusu var:aglayan:

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.439
pek çok kadının yaşadığı sorun bunlar bende düşük yaşadım hala unutamam ama iki sağlıklı çocuk büyüttüm şimdi torun bekliyorum kendine iyi bak sağlığına dikkat et kendine güvendiğin bir doktorun da takibinde ol:hhhhhh:

OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Sağolun.

İnşallah bundan sonra daha sağlıklı bir gebelik dönemi geçiririm. Ve de tüm hazırlığımı yapıp

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.400
Arişim canım benim,Rabbim bir daha böyle acılar göstermesin sana birtanem
Herşeyin hayırlısı olsun birtanem,ne diyelim Rabbim böylesini nasip etmiş,göreceğin günler varmış.
Dilerim en kısa zamanda Rabbim sanada eli ayağı düzgün,sağlıklı bebişler nasip etsin.Gülen yüzün hiç bir zaman solmasın inşallah:eek:

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
arişim canım kıyamam ben sna canım benim rabbim birdaha göstermesin yaşadağın gerçektende çok kötü bir tecrübe olmuş canısı ama birde şöyle düşün ya bebğin karnında daha büyükken kaybetmiş olsaydın bu daha da kötü olurdu senin için onun kıpırdılarını yaşadıktan sonra kaybetmek daha acı olurdu iyiki bu şekilde bir son yaşamadın bitanem

rabbim sana en kısa zamanda bir bebek nasib eylesin inşallah burda hepimiz sevinç çığlıkları atarız arişim kimbilir belki de yakın zamanda böyle bir müjde verirsiz bize yeni bir tatil dönüşü yaptın çünkü bidenem kimbilir-hmm-hmm-hmm-hmm-hmm

seni çok seviyorum bitanem üzme kendini :iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::eek::eek::eek:

OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Teşekkür ediyorum arkadaşlar. Bende öyle düşünüyorum zaten. Ya hareketlerini hissettikten sonra kaybetseydim diye.

Herşeyin hayırlısı işte:dusun:

be_reN

Daimi Üye
Tepki
1.856
Canım Rabbım herseyın hayırlısını versın ınsallah ınanclı ınsanlarız demekkı sızın ıcın hayırlısı bu olacakmıs kı Rabbım bunu uygun gormus . evet kaybetmek bı kadın anne adayı ıcın cok uzucu bı durum olsa gerek :gitme: ama Rabbım yenıden yuzunuzu guldurup o duyguyu yenıden sana yasatacaktır ınsallah

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.319
cok zor bir durum tabii canim yasayan bilir. insallah birdaha o duyguyu tatmazsin. insallah Allahim saglikli sihhatli evlatlar nasip eder.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar