Hayatınızda unutamadığınız gaflarınız nelerdir?

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
ya niye demiyonuz ki hayret bişeyyyyy:aglayan:

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
bende annemden gizli sigara içiyordum arka balkonda sonra içeri geçtim ağzıma da sakız atmıştım kokusu gitsin diye annem de ağzındaki ne dedi bende o sırada acaba sigara koktu mu diye düşünüyordum sigara diye cevap verdim sonra anamm ben dedim diye düşünürken annem neee dedi bende aman sakız ya dedim Allah tan biraz uyku sersemiydi çakmadı:)))

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.921
Kasaba girip adamın yüzüne dana eti istiyorum yerine sadece dana demiştim 5-10 saniyelik tuhaf bir bakışmamız olmuştu :D

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
küçükken babannemlere gitmiştik babannem bahçeden geldi ıslanmış geçti odaya ben de peşinden gittim dedemin yanında üstünü çıkarttı göğüsleri göründü ben :sok kaldım hemen annemin yanına koştum ''anneee babannem dedemin yanında soyundu delirdi galiba''diyorum o kadar şaşırdım ki:)annem de zavallım bana bunun normal olduğunu anlatamamıştı o zamanlar bişey olmaz filan dedi ben de nasıl olmaz başkasının yanında giyinilir mi ya filan die baya dumur olmuştum:)

elis

Daimi Üye
Tepki
4.883
ooooo hangi birini yazsam ki,
mesela gecen yaz esim hayatinda ilk defa parmak arasi terlik aldi kendine,,sasirdim valla,,,,,,
neyse ogunde kaynatamlara gittik,daha kapidan girer girmeztabi kaynatamda sasirmiski,esimin ayaf=gina bakti ve gulumsedi soyle,,,,,,,,,
bende dedim ki,oguz homo seksuel olmaya karar verdi,metroseksuel diyecegim yerde,,,,
sonra esim alismis tabi benim gaflarima sadece guldu ama,be n cok utandim,,,,,:sok

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
ooooo hangi birini yazsam ki,
mesela gecen yaz esim hayatinda ilk defa parmak arasi terlik aldi kendine,,sasirdim valla,,,,,,
neyse ogunde kaynatamlara gittik,daha kapidan girer girmeztabi kaynatamda sasirmiski,esimin ayaf=gina bakti ve gulumsedi soyle,,,,,,,,,
bende dedim ki,oguz homo seksuel olmaya karar verdi,metroseksuel diyecegim yerde,,,,
sonra esim alismis tabi benim gaflarima sadece guldu ama,be n cok utandim,,,,,:sok

Kahkaha attım sessiz evde , deli sanıcaklar beni , çok yaşa elis .

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar