Hayatta hiç unutamadığınız,sizi çok üzen bi olay yaşadınız mı?

SILA

Daimi Üye
Tepki
3.185
hayatımda unutamadığı en üzücü olay eşimin öldüğü gündür o an saki başıma dünya yıkıldı sanki üzerime kaynar sular döküldü oan sanki kıyamet kopmuştu o kalabalıkta sanki hiç kimseyi görmüyordumhiç kimseyi duymuyordum 4çocukla yapayalnız kalmıştım 2 yıl gece gündüz ağladım baktımki ağlamanın faydası yok hayat ın bir yalandan ibaret olduğunu anladım hayatla mücadele ettim ve ben kazandım şimdi çocuklarım ve torunlarımla mutluyum çook şükür onları çok seviyorum:rose::rose::rose::rose::rose:

OP
Kristen Stewart

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.274
hayatımda unutamadığı en üzücü olay eşimin öldüğü gündür o an saki başıma dünya yıkıldı sanki üzerime kaynar sular döküldü oan sanki kıyamet kopmuştu o kalabalıkta sanki hiç kimseyi görmüyordumhiç kimseyi duymuyordum 4çocukla yapayalnız kalmıştım 2 yıl gece gündüz ağladım baktımki ağlamanın faydası yok hayat ın bir yalandan ibaret olduğunu anladım hayatla mücadele ettim ve ben kazandım şimdi çocuklarım ve torunlarımla mutluyum çook şükür onları çok seviyorum:rose::rose::rose::rose::rose:

Ablam Allah size,çocukalrınıza ve torunlarınıza uzun ömürler versin

ölüm çok zor,Allah zamansız ölüm vermesin sevdiklerimize:uzgun:

SILA

Daimi Üye
Tepki
3.185
sağol canım fındığım allah kimsenin başına vermesin sizlerede göstermesin onu yaşayan bilir mesjın için teşekkürler:gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme:

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
hayatta bana en ağır gelen olay birine çok aşıktım hem de karşılıksız 1 buçuk sene filan uğraştım kalbini çalmak için o da konuştu benimle biliyodu ona karşı hissettiklerimi ama karşılık vermedi hep oyaladı beni sonra tayini çıktı gitti burdan o zamanlarda hissettiklerimi anlatamam hayattan koptum resmen...gidince de konuştuk bi süre sonra burdayken olmadı ordayken hiç olmaz dedim nosunu sildim hattımı filan değiştirdim çok zor oldu atlatmam..

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar