Hayattaki en büyük korkunuz nedir?

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
ben evlendiğim insanın benim için yanlış kişi olduğunu anladığım gün yıkılırdım belki de en büyük korkum

kSo

Daimi Üye
Tepki
5.908
bu yaşa kadar anne olana kadar korkularım hep değişti yada öncelikleri ama artık en büyük korkum kızım ve eşimden ayrı kalmak ALLAH korusun birde birilerine muhtaç olmak en büyük korkum

nazoeren

Daimi Üye
Tepki
2.261
ailemin,yuvamız dağılması,oğlumdan,eşimden uzakta olmak:aglayan:birde sevdiklerimin hasta olması en büyük korkularımdandır...

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.400
En büyük korkum sevdiğim değer verdiğim insanları kaybetmek..
Gözümden sakındığım evladığıma bir şey olması endişesi beni inanılmaz korkutuyor.:uzgun:

nurci

Daimi Üye
Tepki
516
O kadar çok şeyden korkuyorumki saymakla bitmez. Korkular adeta esir almış beni. Ama en büyük korkum aldatılmak. :aglayan:

felisity

Daimi Üye
Tepki
1.778
her zaman korktuğum şeydir sevdiklerimi kaybetmek. ailemi kaybetmek en büyük korkum düşünmek bile istemiyorum aklıma gelmesi bile kalbimi acıtıyor allah sevdiklerimizi bizlere bağışlasın kimseye büyük acılar yaşatmasın

tuana

Aktif Üye
Tepki
93
korkunun ecele faydası yok ayrıca korktuğumuz şeyler başımıza gelebilir korkmadan huzur içinde yaşamak gerekir birşey olacağı varsa zamanı gelince zaten olur engelleyemeyiz, sevdiklerimizi kaybetmekten korkmak yerine onların iyiliği ve sağlığı için dua etmek gerekir gerisi Allaha kalmış mevlam neylerse güzel eyler

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar