Hemo gold kullananlar ne diyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sudebrs

Yeni Üye
Tepki
0
iyi günler.Bensürekli oturarak çalışmak zorunda olan biriyim. Bu yüzden de hemoroid oldum ve artık oturmak bile acı verıyordu. Hemogold kullanmaya başladım şimdi ağrılarım azaldı. Tedavi oluyorum insallah devam ettiği sürede tedavi olur buna inanıyorum. Bu hastalıktan muzdarip herkese öneriyorum

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.396
iyi günler.Bensürekli oturarak çalışmak zorunda olan biriyim. Bu yüzden de hemoroid oldum ve artık oturmak bile acı verıyordu. Hemogold kullanmaya başladım şimdi ağrılarım azaldı. Tedavi oluyorum insallah devam ettiği sürede tedavi olur buna inanıyorum. Bu hastalıktan muzdarip herkese öneriyorum

Merhabalar.
Öncelikle çok geçmiş olsun.Dilerim en kısa zamanda eski sağlığınıza kavuşursunuz.
Amma ilaç ismi veriyor ve bunu herkese tavsiye ediyorsunuz.Konu sağlık olunca üzgünüm ama tavsiye üzerine ilaç alıp içecek bir insan değilim.Ki diğer arkadaşlarımında benim gibi düşündüğünü tahmin ediyorum.
Özellikle tüm doktorların önerisi başınız bile ağrısı tavsiye üzerine ilaç almayın!!Sizin metobolizmanız ile bir başka insanın vücut yapısı aynı olmayabilir,yani siz kaş yapayım derken göz çıkarabilirsiniz.
Size tavsiyem al bu ilacı iç taş gb olursun demek yerine,doktorunuza danışarak ilaç alın demek en sağlıklı olacaktır.
işte bu yüzden özetle,sitemizde bu şekilde konuların açılması yasak ve hiç bir şekilde buna müsamma gösteremiyoruz.
Saygılar!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar