Hepinize yeniden merhaba :sadis:

gülsemin

Daimi Üye
Tepki
1.282
Daha önce açılmış bir başlıkta merhaba demiştim ama sanırım kendim konu açarsam daha çok kişiyle selamlaşma ve tanışma imkanı doğar :sirin:

Siteyi bir konu hakkında araştırma yaparken gördüm. Şöyle bir baktım içeriğine. Sohbetleri, konuları, iletişimi hoşuma gitti. Ve işte ben de burdayım şimdi :panter:

Kendimi kısaca tanıtayım. 26 yaşındayım, kamuda çalışıyorum, İstanbul'da yaşıyorum :nanik: -rgulu :eek:ys:

Daha detaylı bir tanışmaya teşvik ettiği için Ebrulii'ye ayrıca teşekkür ederim

meltemim

Daimi Üye
Tepki
295
hoş geldin canım evet burada olmak bir ayrıcalıktır gez dolaş daha da seviceksin e saybu sitesinde her şeyden haberim oluyor kendimi iyi hissediyorum ayrıcada çok güzel dostluklar kurdum iyiki bulmuşum seni keyifli paylaşımlar dileğiyle gülsemin

enise_

Daimi Üye
Tepki
1.923
aramıza hoşgeldin canım:huhuu:
bende merve bursalıyım çok yakın saylırız sevindim buna üniversiteye gidiyorum 3e aramıza hoşgeldin tanıştığıma memnun oldum:lilav:

OP
gülsemin

gülsemin

Daimi Üye
Tepki
1.282
hoş geldin canım evet burada olmak bir ayrıcalıktır gez dolaş daha da seviceksin e saybu sitesinde her şeyden haberim oluyor kendimi iyi hissediyorum ayrıcada çok güzel dostluklar kurdum iyiki bulmuşum seni keyifli paylaşımlar dileğiyle gülsemin

Çok teşekkür ederim Yaz olması sebebiyle işim çok sakin bu aralar. Gerçi haftaya kpss için dersaneye başlıcam yoğunluk artacak ama şu an bu site bana çok iyi geliyor. Boş vaktimi değerli bir yerde geçiriyorum. Bu çok güzel :sirin:

hoş geldiniz :huhuu:
güzel arkadaşlıklar ve keyifli paylaşımarınız olması dileklerimle

Çok teşekkür ederim ben de öyle umut ediyorum. Bu siteye karşı nedense olumlu hislerim var :huhuu:

aramıza hoşgeldin canım:huhuu:
bende merve bursalıyım çok yakın saylırız sevindim buna üniversiteye gidiyorum 3e aramıza hoşgeldin tanıştığıma memnun oldum:lilav:

Bursayı çok severim ayrıca adaşız Tanıştığıma çok memnun oldum :sirin::huhuu:

Hoşgeldin güzeliiim :1: :1:

Canım hoşbuldum teşekkür ederim :huhuu: :huhuu:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar