Herkes hakettiğini mi yaşar?

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Bence insan önüne çıkan fırsatları nasıl değerlendiriyorsa o şekilde yaşar. İyi değerlendiriyorsa fıstık gibi hayatı olur. Kötü değerlendiriyorsa batar da batar...

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
Bence insan önüne çıkan fırsatları nasıl değerlendiriyorsa o şekilde yaşar. İyi değerlendiriyorsa fıstık gibi hayatı olur. Kötü değerlendiriyorsa batar da batar...

ama bazı insanlara da öyle çook iyi fırsatlar sunmaz hayat-ayse

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Fırsatları kendi de yaratmalıdır insan zaten. Armut piş ağzıma düş olmamalı..

Debby

Daimi Üye
Tepki
1.045
Bu konuda net bi cevabım olamıycak malesef... Çünkü hala çözebilmiş değilim. Çok şey gördüm geçirdim çok insan tanıdım şu yaşıma rağmen ama kararsız kalıyorum.

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.921
Yaptığı seçimler sonucunda hakettiğini yaşar diyecektim ama bir yandanda kafam hafiften karıştı çok yönlü düşünmek gerek sanırım bu sorunun cevabını :kahve:

HATUNKİŞİ

Aktif Üye
Tepki
169
duruma göre değişir...kimi ettiğini kınadığını yaşar ki herkes bu durumlarda yaşamadan göçmezmiş kimide imtihan dan dolayı:uzgun:

meltemim

Daimi Üye
Tepki
295
ben herkes kaderini yaşar derim alnına ne yazıldıysa o kimisi fakir kimisi zengin kimisi güzel kimisi çirkin kimi sakat kimi sağlıklı hangi anne babada olacağı hangi zaman diliminde dünyaya geleceği erkek yada kadın olacağı bunlar insanın değiştirilmez kaderidir buna külli irade RABBİMİN bizim için yazdığı yazıdır bide cüzi irade vardır buda insanın yaşamında neleri tercih edip neleri etmemesidir bunada kişi kendi karar verir seçimleri doğrultusunda kaderi şekillenir hakettiğini yaşamaz neyi tercih ederse onu yaşar

iC3

Aktif Üye
Tepki
83
Her insan bu dünyada olmasa da ahirette iyiliğinin mükafatını alacaktır ya da kötülüğünün cezasını çekecektir..

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar