Herkese merhaba

Tepki
21
sevgili hanımlar herkese merhaba,

bu güzel forumu neden daha önce keşfedememişim acaba diye düşünüyorum. istanbul'da yaşayan bir iç dekoratörüm. reklam olmaması adına çalıştığım yeri söylemeyi uygun görmüyorum. boş zamanlarımda internette değişik dekorasyon fikirleri topluyorum. bunları hem kendi işimde kullanıyorum hem de insanlarla paylaşmayı çok seviyorum. o nedenle benim en önemli kuralım: paylaşılan fikirlere değer vermektir.

aynı zamanda sevdiğim tasarımları ve fikirleri paylaştığım, hiçbir ticari kaygı gütmeyen bir blogum var. henüz yeni ama yavaş yavaş kolleksiyonumdaki fotoğrafları paylaşıyorum. her türlü öneriye ve fikre açığım. o nedenle fikrinizi belirtmek isterseniz çook sevinirim. hoşunuza giden fikirlere rastlarsanız ne mutlu bana.

blog adresim:

sevgiler, saygılar. bol bol fikir alış verişinde bulunmak dileğiyle.

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.535
Aramıza hoşgeldin dekorasyon kedisi :kedim: site yönlendirmelerine izin veremiyoruz o yüzden linki silmek zorunda kaldım bilgin olsun :panter:

OP
D
Tepki
21
özür dilerim. site kurallarında ticarı sitelerin yasak olduğunu söylüyordu ama amatör ve maddi bir amaç gütmeyen blogumu paylaşmamda sorun olmadığını düşünmüştüm. sevgiler.

OP
D
Tepki
21
hoş bulduk efenim :) bu kadar sıcak bir karşılama beklemiyordum. herkese çok teşekkürler. ayrıca admin bey ile mesajlaştım. bu güzel siteyi blogumda paylaştığım için imzamda blogumun linkini koymamda sakınca olmadığını söyledi. hepinize bir göz atmanızı öneririm. ilgilendiğiniz konuları direk yandaki etiketlere tıklayarak da bakabilirsiniz. umarım ilginizi çeken bir şeylere rastlarsınız.

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
biz de aramiza katilmanizdan memnun olduk insallah daha da kaynasiriz
bu arada blogunuza da bir goz gezdirdim gercekten guzel seyler var evini dekore etmek isteyen arkadaslarimizin cok isine yarayacagina eminim :eek:

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.396
sevgili hanımlar herkese merhaba,

bu güzel forumu neden daha önce keşfedememişim acaba diye düşünüyorum. istanbul'da yaşayan bir iç dekoratörüm. reklam olmaması adına çalıştığım yeri söylemeyi uygun görmüyorum. boş zamanlarımda internette değişik dekorasyon fikirleri topluyorum. bunları hem kendi işimde kullanıyorum hem de insanlarla paylaşmayı çok seviyorum. o nedenle benim en önemli kuralım: paylaşılan fikirlere değer vermektir.

aynı zamanda sevdiğim tasarımları ve fikirleri paylaştığım, hiçbir ticari kaygı gütmeyen bir blogum var. henüz yeni ama yavaş yavaş kolleksiyonumdaki fotoğrafları paylaşıyorum. her türlü öneriye ve fikre açığım. o nedenle fikrinizi belirtmek isterseniz çook sevinirim. hoşunuza giden fikirlere rastlarsanız ne mutlu bana.

blog adresim:

sevgiler, saygılar. bol bol fikir alış verişinde bulunmak dileğiyle.

Canım aramıza hoşgeldin:eek:
Bloğunda bizden bahsettiğin kelimeler için ayrıca teşekkür ediyorum..
Sıcaklık,samimi olmak sizlerden kaynaklanıyor inan bana..
Kalıcı olman dileklerimle:hhhhhh:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar