Arkadaşlar tekrardan merhaba..hoş karşılamanız için hepinize teşekkürler.. ben 22 yaşındayım İzmir Karşıyaka'da yaşıyorum.. ama okul olduğu için yazın güzel zamanlarını maalesef Eskişehir'de geçiriyorum..:sinifsinif: şuan sözlüyüm Allah nasip ederse eylülde nişanım olacak..:sirin: kendimi kısaca böyle tanıtayım dedim..:cee
Aramıza hoşgeldiniz
bende izmirliyim...
ama suan istanbulda yaşıyorum sözlüyum allah nasip ederse yakın zamanda nisanım olcak..:cee
hoş geldin canım en doğru yerdesin kadını kadından başka kim anlayabilir güzel paylaşımlar yapmak dileğiyle
Arkadaşlar tekrardan merhaba..hoş karşılamanız için hepinize teşekkürler.. ben 22 yaşındayım İzmir Karşıyaka'da yaşıyorum.. ama okul olduğu için yazın güzel zamanlarını maalesef Eskişehir'de geçiriyorum..:sinifsinif: şuan sözlüyüm Allah nasip ederse eylülde nişanım olacak..:sirin: kendimi kısaca böyle tanıtayım dedim..:cee
seni tanimak güzel canim tekradan hosgeldin:lilav:Arkadaşlar tekrardan merhaba..hoş karşılamanız için hepinize teşekkürler.. ben 22 yaşındayım İzmir Karşıyaka'da yaşıyorum.. ama okul olduğu için yazın güzel zamanlarını maalesef Eskişehir'de geçiriyorum..:sinifsinif: şuan sözlüyüm Allah nasip ederse eylülde nişanım olacak..:sirin: kendimi kısaca böyle tanıtayım dedim..:cee
hoşgeldin şekerim ama eskişehire laf yok ayıp oluyo ama=))
seni tanimak güzel canim tekradan hosgeldin:lilav:
şu anda Okul tatil Eskişehirdemisin Ailenle yoksa İstanbuldmısın okuudm Çözemedim Bebeğim kafamı karıştırdın sennnn :zuzu: -ciko