Herkese Selamlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mamii

Yeni Üye
Tepki
0
site yöneticisi kimdir bulamadım kusuruma bakmayın öncelikle :hihi:Bunu özel yazışma ile yapmakisterdim fakat, böyle bir özellik olup olmadığını bulamadım.Forumunuz incelediğim kadarıyla kadına dair herşeyi çok güzel barındırıyor.TEbrik ediyorum.O kadar dolu ki , incelerken başım döndü
çok başarılı bir forum kullanıcısı olduğum söylenemez.Fakat bazı ihtiyaçlarım doğrultusunda üye olmuş bulunmaktayım.Eğer böyle birşeye açık bir site ise herkese erişmek isterim.
Bu siteye erişme amacım Elimde olan bir sürü orjinal kozmetik malzemesini (loreal ve lancome), isteyen insanlara ulaştırmak.Ürünlerin hepsi piyasadaki ürünlerin yarı fiyatına.Ayrıca Türkiye'ye 2.kez inci tozunu ve sabununu getiren kişide benim çocukluk arkadaşım olur.Onun projesine destek vermek amacıyla internette satılan fiyata değilde(ki bilinen bir marka) , neredeyse maliyet fiyatına sabununu ve tozunu isteyenlere sunmak isterim.Bunu hem kendim kullandığım ürünler olduğu için güvenle söyleyebilirim, hemde hem arkadaşıma destek olmak, hemde orjinal lancome ürünleriyle kendime faydalı olmak isterim.Lancome'un hikayesi ise şu : Ekonomik kriz dolayısıyla kozmetik deposu sahibi olan arkadaşım iflas etmek üzere.Dükkan borçlarını ve biriken kirasını ödemek için elindeki ve deposundaki tüm malzemeleri yarı fiyatına eşe dosta dağıtıyor, dağıttırıyor.Onları eritmemiz içinde benim bu tür yollara başvurmam gerekti.Eğer forumda böyle şeyler uygunsa ve izin veriliyorsa duyurmak isterim.İlginize teşekkürler

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.397
Öncelikle aramıza hoşgeldiniz.
Amacınız sadece yardım amaçlı ve satış yapıp kar etmek amaçlımı bilemiyorum ama..
Site kurucumuz Admin'e bu husus konusunda mesaj attım,konuyu o gelip cevaplandırana kadarda anlayışınıza sığınarak kapatıyorum..
Çünkü forum manifestosunda bariz şartlarımız var ve bu şartlara bu hanımefendi üyeleri üye olurken onay vererek üye oluyorlar..Bu durumda Admin'imiz eğer müsade eder ise konuyu paylaşıma açacağım..
Forum kurallarımızın yer aldığı linkimiz:https://www.hanimefendi.com/announcement.php?f=21
Sevgiler:cicek:

Admin

Admin
Admin
Tepki
2.450
Merhabalar. Ben bu siteyi kendi adıma ticari bir amaçla kurmadığım gibi, herhangi birisinin ticari amaçla kullanmasına da izin veremiyorum maalesef. Dolayısıyla bu tür ürünlerinizi ticari sitelerde satışa sunmanız gerekmektedir.

Kolay gelsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar