"Hiç de güzel olmamış"

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
"Hiç de güzel olmamış"
Hülya Avşar konuk olduğu "Doktorum" programında kızı Zehra'nın yılbaşı akşamı yaptığı makyajla ilgili konuştu...

587705_detay.jpg

Kanal D de yayınlanan "Doktorum"a konuk olan sanatçı Hülya Avşar, programın sunucusu Zahide Yetiş’in; Zehra’nın yılbaşı gecesi yaptığı makyajı sorması üzerine "Makyaj hiç de güzel olmamış. Bizim en büyük tartışmamız makyaj yüzünden. Ben sahne alacağım yere prova yapmak için Zehra’dan daha önce gitmiştim. Zehra daha sonra teyzeleriyle birlikte geldi. Teyzesinden yalvar yakar ’Gözümün kenarına biraz siyah kalem sürebilir miyim?’ diye izin almış. O gün hevesini kırmamak için bir şey söylemedim ama ertesi gün oturdum konuştum... Bazı şeyleri yaşından önce yaparsan ilerle ondan zevk almassın, tadı kaçar. Her şey zamanında..." cevabını verdi.

rüzgar gülü

Daimi Üye
Tepki
10.147
bencede yakışmamış... ben zehrayı küçüçük halini hatırlıyorumda o hali daha tatlıydı.... -hmm

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
hülya kıskandı mı ne benden güzel olacak die:kptmya: sonuçta yaşı küçük ama genç kız gibi görünüyo tamam bu yanlış ama değil ünlü normal ailelerin çocukları bile böyle..hemen büyümeye özenen bi gençlik var büyüyünce de ah benim çocukluğum diyoruz:kptmya:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar